preživeli su svašta

JEDVA SU USPELI DA IZVUKU ŽIVU GLAVU: Najdramatičnije situacije u kojima su se slavne ličnosti našle LICEM U LICE SA SMRĆU!

0

Od saobraćajnih nesreća, nezgoda na snimanju filmova, pa sve do napada ajkule, poznati su se nalazili u više nego kritičnim situacijama...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Smrt je normalna životna pojava koju ne može izbeći niko od nas pa čak ni bogati i slavni. Ovo su neke dramatične situacije u kojima su se našle svetski slavne zvezde, a iz kojih su uspeli izvući živu glavu.

 

Eli Golding

 

Poznata engleska pevačica je zajedno sa svojim fotografom skoro poginula 2016. godine prešavši automobilom po smrznutom norveškom jezeru. Led je popucao, a oni su počeli da tonu. Na kraju su morali da iskoče kroz krov automobila u jezero temperature od oko -25 stepeni.

 

Oven Vilson

 

Pre 12 godina Oven Vilson je pokušao da sebi oduzme život. Brat Luk Vilson ga je pronašao prekrivenog krvlju i u stanju potpune zbunjenosti. Tada je imao 38 godina, a život je pokušao da si okonča kombinacijom pilula i sečenjem vena.

 

Ozi Ozborn

 

Legendarni pevač se za života nekoliko puta približio smrti - uglavnom od predoziranja. Međutim, 2003. godine je u vožnji kvada bukvalno smrti pogledao u oči, a što je najironičnije, pritom je bio potpuno trezan. Zadobio je slomljenu ključnu kost, osam slomljenih rebara te oštećeni pršljen u vratu. Izjavio je: "Prokleta stvar me je skoro ubila. Ja sam srećan što sam danas ovde, a da nisam mrtav ili paralizovan".

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker