na azurnoj obali

OMILJENO LUKSUZNO PREBIVALIŠTE SVETSKOG DŽET SETA: Hotel u Kanu čuva TAJNE, sramotne slike i sve SULUDE prohteve slavnih ličnosti! (FOTO)

0

Već decenijama poznati odsedaju u ovom velelepnom hotelu, a zapisano je mnogo zanimljivih priča o svim dešavanjima unutar ovog kompleksa!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dokaz tome su i fotografije snimljene na privatnim plažama ovog hotela. Oštrom oku paparaca teško je umaknuti, pa su ove zvezde uhvaćene u ne tako zgodnim trenucima.

 

Roman Polanski tako je u starom belom donjem vešu uhvaćen kako isteže prepone na balkonu hotela, dok je Mišel Rodrigez pak izvodila vratolomije na jedrilici ispred privatne marine hotela.

 

foto: Profimedia

Sunčanju na balkonu nije odoleo Arnold Švarceneger.

 

foto: Profimedia

Upravo ovde su Elizabet Tejlor i Ričard Barton bili na medenom mesecu, Marvin Dejvis je bio opljačkan za čak 10 miliona dolara, a Kejt Mos je jednom toliko demolirala sobu da su joj zabranili da više ikada odsedne u hotelu.

 

Ovde svaka zvezda ima posebnu uslugu, pa tako Tom Kruz dobija za njega dizajniranu organsku salatu, a Bred Pit i Anđelina Džoli jednom su zakupili celi sprat samo kako bi mogli sami uživati.

 

Posebna čar festivala u Kanu, njegov prestiž i francuski šarm ne ostavljaju ravnim nikoga, pa ni ove dugogodišnje posetioce koji se svake godine rado vraćaju crvenom tepihu koji se za njih rasprostre, ali i svojim privatnim odajama Hotela du Cap Eden Roc, koje čuvaju mnoge njihove tajne.

 

 

makonda-tracker