prelepa

Nakon mnogo godina voditeljka opet očarala srpsku javnost: Prva žena Vojina Ćetkovića stigla u Beograd i oduševila sve

2

Retko ko zna da je pre Slobode Vojin bio u braku sa lepom voditeljkom

Vojin Ćetković je bio u braku sa poznatom voditeljkom
Vojin Ćetković je bio u braku sa poznatom voditeljkom foto: Marina Lopičić

Naš poznati glumac Vojin Ćetković godinama je na javnoj sceni i pleni pažnju javnosti ne samo zbog toga što je odličan glumac, već i zato što je u braku s glumicom Slobodom Mićalović.

 

Njih dvoje nose epitet najskaldnijeg glumačkog para na domaćoj glumačkoj sceni, a retko ko se seća da je kao mlad Vojin bio u braku sa poznatom srpskom voditeljkom.

 

U pitanju je Nataša Milovanović, koja je tada zajedno sa Duškom Vučinić činila tandem TV Trećeg kanala RTS-a.

 

 

U više navrata Vojin je govorio da je to bila mladalačka ljubav. Brak nije potrajao, a ubrzo nakon razvoda Nataša se preselila u Pariz gde i danas živi.

 

Natašu od tada veoma retko viđamo u javnosti, ali ona i dalje često voli da dođe u Srbiju gde ima mnogo prijatelja, rodbine i kolega. Poznato je da se Nataša druži sa voditeljkom Marijom Kilibardom, zahvaljujući kojoj imamo priliku da vidimo kako ona danas izgleda. 

 

Nataša je nedavno doputovala u Beograd, nakon čega je izašla u grad sa Marijom i Irinom Vukotić. Taj trenutak Marija je zabeležila objektivom telefona i nije mogla da odoli, a da, po njenim rečima, ne podeli sa pratiocima svoju "savršenu fotku".

 

 

- Meni je ovo savršena fotka. Ona iz koje isijava emocija. Volim - napisala je Irina, a Maija Kilibarda je odmah odgovorila:

 

- Da li si ikadaaa mene voljela, kao tebe ja, da li si ikada. Kakvo divno veče i kakvi divni mi u njemu - napisala je Kilibarda.

 

Njih tri su pozirale nasmejane, Nataša na licu nije imala ni trunku šminke, a nema sumnje da su se baš dobro provele.

 

Bonus video:

 

Vojin Ćetković otkrio planove za budućnost

 

 

 

makonda-tracker