veliki uspeh

One su njen najveći ponos: Sloboda Mićalović prvi put s ćerkama na crvenom tepihu, izrasle su u prave lepotice (FOTO)

1

Poznata glumica se večeras pojavila sa ćerkama na promociji filma i oduševila sve prisutne 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Lepa glumica Sloboda Mićalović večeras je u pratnji svojih ćerkica Mile i Vere Ćetković prošetala crvenim tepihom u MTS Dvorani.

 

Povod okupljanja mnogih poznatih ličnosti bila je promocija filma "Čudotvorac tumanski".

 

Čudotvorac Tumanski je kratkometražni igrani film o čudima Svetog Zosime, Tumanskog svetitelja i iscelitelja. Film je nastao na osnovu ličnih svedočanstava onih koje je svetitelj iscelio, a sakupio i sačuvao od zaborava iguman manastira Tumane otac Dimitrije u knjizi „Čudo ljubavi Božije“.

 

 

Film je prožet s puno ljubavi, vere i najiskrenijih emocija. 

 

Na samoj premijeri pojavio se i veliki broj poznatih lica, a među njima su se našli princ i princeza, Filip i Danica Karađorđević, Vesna Jugović, Tanja Petrović, Anđelika Simić, Petar Božović i Sloboda Mićalović sa ćerkama.

 

Ove dve prelepe devojčice ponosno su pozirale pred objektivima fotoaparata, a Sloboda je bilstala od ponosa i sreće. 

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

 

 

Samom filmu pečat su dali: Sloboda Boba Mićalović (Marija), Paulina Manov (Jelena), Đurđa Rakić (Milica), Nebojša Dugalić (Bojan), Anđelika Simić (Ana), Nenad Novaković (Viktor), Nebojša Milovanović (doktor), Draginja Mileusnić (Dragica), Aleks Germanović (sestra), Ivan Vučković (Miroslav), Petar Bozović (Marko), Dobrivoje Lazarević (Sv. Zosim).

 

Rediteljka Bojana Krstić otkrila je da je deo ove filmske ekipe spavao u manastiru dok su snimali film.

 

- Pojedinci su bili u hotelu u Golupcu, a deo ekipe je noćio u manastirskim konacima. Svi su rekli da su tamo osećali mir i blagodet. Kad je raspored snimanja dozvoljavao, išli smo i na liturgije i večernje službe u Tumanu. Bilo je zaista divno iskustvo za sve - rekla je rediteljka za Informer.

 

 

makonda-tracker