porodični ljudi

ISPRVA SE VIDELA RAZLIKA U GODINAMA, IMALI SU DRUGE PARTNERE: Ovako je počela DIVNA priča Slobode i Vojina Ćetkovića

3

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković važe za jedan od najskladnijih glumačkih parova na domaćoj javnoj sceni.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Njihova ljubav krunisana je rođenjem ćerki bliznakinja, koje su nazvali Vera i Mila, a njih dvoje uvek ističu da im je porodica najvažnija. Njihov brak može poslužiti za primer, a zanimljivo je da nije u pitanju bila ljubav na prvi pogled.

 

Upoznali su se na snimanju filma “Zona Zamfirova”, a malo ko je pomislio da će se među njima dogoditi varnice jer su tada oboje imali partnere.

 

Poznanstvo iz “Zone” pretvorilo se tokom snimanja drugog zajedničkog filma “Pljačka Trećeg rajha” u blisko prijateljstvo.

 

Nedugo zatim oboje su se razišli od svojih partnera, a jedne letnje noći 2004. godine su počeli svoju ljubavnu romansu, a onda je pretočili u brak koji su krunisali mezimicama Verom i Milom.

 

1 / 6 Foto: Instagram Printscreen

 

Pre nekoliko godina gostujući u emisiji “Balkanskom ulicom”, Vojin Ćetković se prisetio trenutka kada je prvi put ugledao Slobodu na snimanju.

 

Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo “Zonu Zamfirovu”, a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao neko ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao kao, lepa je, ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio – govorio je Vojin.

 

 

- Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali se smekšala - kroz smeh je poručio tada Ćetković.

 

Svoj brak su gradili na ljubavi i poverenju, a skandali nisu njihov zaštitni znak, pa se trude da privatni život koliko je moguće drže dalje od očiju javnosti...

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker