ušuškano parče raja

Zavirite u neobični dom Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa: Prostrani stan u Njujorku predstavlja spoj luksuznog i urbanog

0

Porodični dom Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa u Njujorku savršen je spoj luskuznog i skromnog i krajnje neuobičajen za dom poznatih

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds vole se duže od decenije
Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds vole se duže od decenijefoto: EPA-EFE/PETER FOLEY

Jedan od najomiljenijih holivudskih parova glumica Blejk Lajvli i glumac Rajan Rejnolds u skladnom su braku već 12 godina i imaju četvoro dece sa kojima su porodično gnezdo svili u Njujorku.

 

Iako svoj privatni život drže podalje od očiju javnosti, svet je nedavno dobio priliku da zaviri u luksuzni porodični dom ovog glumačkog para.

 

Blejk je preko Instagrama protekle nedelje pokazala niz floralnih outfita, istovremeno pružajući retki uvid u njihov stan u Tribeki.

 

U seriji Instagram objava zvezda novog filmskog ostvarenja "It Ends With Us" pozirala je ispred slike koja je podjednako šarena kao i njena otkačena haljina brenda Dauphinette.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Veliko platno oslikano cvetnim moitivima krasi zid sačinjen od zagasite neobrađene cigle – stil tipičan za njujorške rezidencije prepoznatljive po savršenom spoju urbanog i luksuznog enterijera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Ispod slike uz ovaj zid prislonjena je neobična komoda starinskog dizajna u nebesko plavoj boji i sa drvenim nogicama. Posebno su interesantne ručke na vratancima i fiokama u sklopu komode, dok gornju ploču krase detalji poput stalka za šešir, prazne saksije za cveće i nezaobilazne mirisne sveće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Čini se da inspiraciju za svoje modno šarenilo printova i boja Blejk crpi upravo iz unikatnog enterijera svog doma, naročito ovog specifičnog kutka koji je ovih dana glumica pretvorila u svoj foto studio. Bež tepih ukrašen pretežno crvenim ornamentima neodoljivo podseća na tradicionalne ćilime po kojima je poznata istočnjačka enterijerna estetika i savršeno se uklapa sa podovima od prirodnog svetlog drveta, koji ovom stanu daju posebnu notu topline i ušuškanosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Drveni stubovi, veliki lučni prozori u crnoj boji sa ukrasnim lajsnama i dramatični kristalni luster koji se vrtoglavo spušta sa plafona dnevne sobe uređenje ovog porodičnog doma čine još posebnijim. Miks stilova oličen u smelo žutoj garnituri minimalističkih i modernih ivica postavljenoj tik ispred stolice arhaičnog dizajna u boji trule višnje pokazuje kako delići različitih priča mogu da stvore jednu novu, još harmoničniju i lepšu bajku koja nema rok trajanja.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru

 

 

 

makonda-tracker