nimalo holivudski

Žena mu je trudna spavala na podu – jer nije imala gde: Dugogodišnji dom glumca koji ima milione pravo je iznenađenje

0

Iako je igrao u jednoj od najuspešnijih serija proteklih godina i ima multimilionsko bogatstvo i glumačku karijeru od malih nogu, glumac dugo nije hteo da se odrekne skromnog stana u Njujorku.

Poljubac glumca Kirana Kalkina sa suprugom Džez Čarton na dodeli nagrada  Critics Choice Awards
Poljubac glumca Kirana Kalkina sa suprugom Džez Čarton na dodeli nagrada Critics Choice Awardsfoto: The CW / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Poznati glumac Kiran Kalkin, zvezda serije "Naslednici" (eng. "Succession") od malih nogu je deo Holivuda i igrao je u brojnim uspešnim projektima.


Ipak, ništa mu nije donelo prepoznatljivost kakva je stigao sa serijom od naslednicima imperije biznismena Logana Roja, za koju je dobio i nagradu Emi prošle godine.


Mlađi brat obožavanog Makolija Kalkina, dečaka iz filma "Sam u kući", u kom se i sam Kiran pojavio, međutim, ne vodi zvezdani život kakav zamišljate kada čujete detalje iz njegove biografije. 

On se trudi da njegova porodica živi jednostavno, "kao sav normalan svet", pa je takav i njihov dom.

 

Kiran Kalkin, Roman Roj iz HBO serije 'Naslednici'
Kiran Kalkin, Roman Roj iz HBO serije "Naslednici"foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Godine u stančiću s jednom spavaćom sobom


Kiran Kalkin je sa suprugom Džez Čarton, s kojom je u braku od 2013. godine, donedavno živeo u sasvim običnom stanu u Njujorku, a jednom prilikom je, kada je pričao o svom domu, priznao da se čak i njegova životna saputnica pita zašto još uvek žive u takom malom prostoru.

 

 

Par je godinama stanovao u Ist vilidžu, u stanu s jednom spavaćom sobom, koji je bio savršen kada su njih dvoje bili sami, ali i nakon rođenja dece, ostali su u ovoj nekretnini iako su mogli da priušte nešto mnogo veće. Kada je njihova ćerka Kinsi došla na svet, ona je delila sobu s roditeljima.

 


Ugao naše spavaće sobe je dečija soba. Dakle nismo baš bili spremni za sve to – rekao je Kiran Kalkin u radijskoj emisiji The Chris Moyles Show.


U jednom trenutku u spavaćoj sobi više nije bilo mesta za mamu i tatu, koji su se preselili u dnevnu sobu. Pošto nisu imali ni krevet, spavali su na podu na dušeku, a Džez je u to vreme bila trudna i nosila njihovog sina Vajldera.

 


U jednom trenutku se okrenula prema meni i pitala me: "Vidiš li ti kako živimo? Ti shvataš da si u hit TV seriji, zar ne? Ja ću se iseliti!" – prisetio se glumac.

 


Par je potom kupio kuću koja ima tri spavaće sobe i dovoljno mesta za celu porodicu, ali su zbog radova na renoviranju dugo čekali useljenje

 

. Međutim, i kada je supruga Kirana Kalkina počela da deli fotografije iz njihovog novog doma, sve je odisalo skromnošću, bez prepoznatljivog holivudskog glamura – tu su jednostavni beli zidovi, sivi tepisi i pogled koji blokira obližnja zgrada.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kuća Duška Tošića u Orlovatu

 

makonda-tracker