ovako izgleda njegov dom

Gde ZAPRAVO živi Rafael Nadal? Njegov dom je trenutno SVUDA na meti podsmešljivih komentara, a ovo je cela istina (FOTO)

0

Fotografije dnevne sobe Rafaela Nadala širi se društvenim mrežama, gde dobija ne tako pozitivne komentare, ali to nije cela istina o domu u kom živi.

Stara fotografija kuće Rafaela Nafala postala je viralna na društvenim mrežama
Stara fotografija kuće Rafaela Nafala postala je viralna na društvenim mrežamafoto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Kako je krenulo Evropsko prvenstvo u fudbalu 2024. godine, "najvažnija sporedna stvar na svetu" je neizostavna tema na čitavom kontinentu, što i ne čudi.

 

Svi navijaju za svoje reprezentacije, a dok se nadamo što boljem uspehu, mnogi slavni Evropljani pokazuju na društvenim mrežama da su krenuli da bodre svoje reprezentativce.

 

Društvenim mrežama kruži fotografija dnevne sobe španskog tenisera Rafaela Nadala, na kojoj se on vidi kako posmatra utakmicu sa suprugom Marijom Ćiskom Pereljo i sestrom Maribeluz pravu malu gozbu na stolu.

 

I dok se prenose informacije da je reč o Rafi koji je gledao sinoćnju utakmicu protiv Hrvatske, to i nije baš tačno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

 

Šta se krije iza fotografije dnevne sobe Rafaela Nadala?

 

Dnevna soba Nadalovih na meti je podsmešljivih komentara i Srba i stranaca, te se mogu pročitati komentari da mu je "televizor na nepovoljnoj poziciji", komentarišu se "dve vaze" iznad televizora i slično.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

 

Ipak, dok je nesporno da je sam Rafa objavio ovu fotografiju i da to jeste njegov dom, ova fotografija uopšte nije nova, niti na njoj Nadalovi gledaju Euro 2024. Naprotiv, ova fotografija nastala je 6. jula 2021. godine, odnosno, tad je objavljena na teniserovom Instagramu, pre gotovo 3 godine.

 

U međuvremenu, porodica Rafaela Nadala preselila se u kuću iz snova u Porto Kristu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

 

Kuća je građena kraj kluba jahti u Porto Kristu, na Balearskim ostrvima, gde teniser ima svoju jahtu usidrenu, a pre nekoliko godina je kupio zemlju kako bi sagradio kuću iz svojih i Ćiskinih snova, gde žive sa sinom. I Rafaelovi roditelji žive blizu.

 

Ova nova kuća deluje mnogo luksuznije i velelepnije:

 

Dom Rafaela Nadala u Porto Kristu, u Španiji
Dom Rafaela Nadala u Porto Kristu, u Španijifoto: Eibner-Pressefoto/Joerg Nieberga / imago stock&people / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Rafael Nadal sa sinom

 

makonda-tracker