(video)

Nadalova žena nije mogla da obuzda suze: Emotivan trenutak Ćiske Pereljo na Australijan openu rastužio Rafine fanove

0

Španski teniser Rafael Nafal ispao je u drugom kolu Australijan opena, a i pre njegovog poraza njegova supruga Marija Franciska Pereljo zaplakala je pred svima

Rafael Nadal na Australijan openu 2023.
Rafael Nadal na Australijan openu 2023.foto: EPA-EFE/LUKAS COCH

Amerikanac Mekenzi Mekdonald nadigrao je Rafaela Nadala na Australijan openu, zbog čega je Španac eliminisan već u drugom kolu, što je njegovo najranije ispadanje s ovog tunira još od 2016. godine.


Mnogi, međutim, veruju da bi ishod mogao da bude drugačiji da Nadal nije imao problema s povredom.


On je pri kraju drugog seta, u trenutku kad je gubio sa 5:3 u gemovima, morao da zatraži medicinski tajm-aut zbog bolova u kuku, nakon čega su svi u njegovoj loži bili u neverici. Dok su se ostali držali za glavu, najteže je bilo Rafinoj supruzi Mariji Franciski Pereljo, koja je poznatija kao Ćiska i koja nije mogla da obuzda suze.

Ovo je, inače, prvi Rafin grend slem otkako su početkom oktobra Ćiska i on dobili sina Rafaela.


Ćiska, inače, ne voli da bude u centru pažnje medija, a smatra i da bi svom dragom odvraćala pažnju od takmičenja kada bi uvek bila uz njega tokom najvažnijh turnira.

 

Marija Franciska Pereljo na jednom Rafinom meču 2017.
Marija Franciska Pereljo na jednom Rafinom meču 2017.foto: EPA/JULIAN SMITH

Kad se takmiči, treba mu prostora, a sama pomisao da ga čekam ceo dan da završi što treba i hodam okolo me umara. To bi me gušilo. Morao bi se brinuti za mene... Ako ga pratim posvuda, mislim da postoji rizik da prestanemo tako lepo da se slažemo – izjavila je u jednom od retkih intervjua Nadalova supruga.

 

 

 

makonda-tracker