d&g stajling

BOLJE OD NAJBOLJE haljine! Dženifer Aniston ima vrtoglavo dobar i SKUPOCEN stajling za crveni tepih

0

Kada se Dženifer Aniston pojavila na dodeli nagrada u Los Anđelesu, modni svet je zastao da pogleda u nju.

Dženifer Aniston je blistala na dodeli Critics' Choice nagrada
Dženifer Aniston je blistala na dodeli Critics' Choice nagradafoto: Jeffrey Meyer/MPI / Capital pictures / Profimedia

Holivudska glumica Dženifer Aniston bila je deo 29. dodele nagrada Critics' Choice u Los Anđelesu, a kako je to i očekivano kada je ona u pitanju, blistala je punim sjajem, uz dizajnerske komade, modnu dominaciju i emitovanje moći!

 

Prelepa glumica, najpoznatija po ulozi Rejčel u seriji "Prijatelji", na crvenom tepihu pojavila se u stilu boginje nakon što je bila deo i 81. dodele Zlatnih globusa.

 

Njeno pojavljivanje raspalilo je ponovnu nostalgiju kod fanova ovog sitkoma, s obzirom na to da je ponovo ponela bob frizuru koja podseća na onu koju je nosila devedesetih godina i koja je popularno bila nazvana Rejčel frizurom.

Sada se na crvenom tepihu pojavila upravo sa tom frizurom, stilizovanom u popularne holivudske talase, ali umesto male crne haljine, odlučila se za još efektniji komad: crni kombinezon.

 

Dženifer Aniston u D&G kombinezonu
Dženifer Aniston u D&G kombinezonufoto: @broadimage / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dženifer, koja je bila nominovana za ulogu Epl u seriji The Morning Show, ponela je kombinezon s potpisom modne kuće Dolče i Gabana, koji se sastojao od top dela prekrivenog perjem i pantalona cigaret kroja, kao i šlepa koji je dosezao do poda, a upotpunila ga je satenskim kaišem i satenskim salonkama s visokom štiklom. Što se tiče nakita, ponela je onaj s potpisom De Beers, a tu su se našle dijamantske minđuše i dijamantsko prstenje.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Dženifer Aniston — pripreme za crveni tepih

 

makonda-tracker