više nema ni lažnu nadu

Glumac joj šalje cveće za svaki Dan majki: Dženifer Aniston vodila je BOLNU I BEZUSPEŠNU BORBU dok ju je svet osuđivao

0

Dok se pričalo da je Bred Pit ostavio glumicu jer nije želela decu i da se ona odrekla majčinstva zbog karijere, čuvena glumica u potaji je prolazila kroz nezamislivu bitku

Dženifer Aniston na događaju brenda Louis VUiitton
Dženifer Aniston na događaju brenda Louis VUiittonfoto: EPA/YOAN VALAT

Američka glumica Dženifer Aniston (54), koju smo obožavali u seriji "Prijatelji" i mnogim uspešnim komedijama, otvorila se u razgovoru za WSJ. Magazine, za koji je snimila editorijal neverovatnih fotografija.


Dženifer, za koju znamo da pazi šta jede, kako trenira i na koji način živi, izgleda božanstveno i ne mnogo drugačije nego tokom devedesetih, kada smo je zavoleli.

 

Ona nema običaj da često priča o detaljima svog privatnog života, a sada je napravila izuzetak. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WSJ. Magazine (@wsjmag)

 

Glumica je, između ostalog, istakla i da veruje da ceo život ima ljubavne probleme jer je dete razvedenih roditelja, a najemotivniji deo intervjua tiče se njenog poznatog kolege i prijatelja.

 

Anistonova je otkrila da se njeni prijatelji potrude da se ona oseti lepo svakog Dana majki, budući da se u ovom ulozi nije ostvarila, uprkos svim svojim naporima.

 

Kako je istakla, proslavljeni glumac i velika zvezda holivudske komedije Adam Sendler i njegova supruga Džeki neizostavno joj na ovaj praznik šalju buket cveća.

 


Dženifer Aniston je u novembru prošle godine progovorila o svom lečenju steriliteta i neuspešnim vantelesnim oplodnjama, nakon što se godinama spekulisalo zbog čega ona nije postala majka.

 

Šuškalo se da su je Bred Pit i Džastin Teru ostavili jer nije želela decu, njene fotografije su analizirane i proglašavana je trudnom po nekoliko puta godišnje, mnogi su se bavili time zbog čega ona nema decu... A sve to vreme, glumica je u tajnosti vodila tešku borbu, bez srećnog ishoda.


Ona je u intervjuu za Allure isplričala da se godinama borila sa sterilitetom i da je imala mnogo pokušaja vantelesne oplodnje. Prošla je mnoge emotivne faze, a danas je, kaže, konačno u miru sa samom sobom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WSJ. Magazine (@wsjmag)


Pokušavala sam da zatrudnim. Za mene je to bio put pun izazova, put pravljenja bebe – objasnila je i istakla da joj je posebno teško padalo što se u medijima stalno polemisalo o tome da li je u drugom stanju, želi li decu, jesu li je bivši partneri ostavljali zbog toga što ne želi da postane majka.


Sve te godine i godine spekulacija... Bilo je mnogo teško. Prolazila sam kroz vantelesne oplodnje, pila kineske čajeve, sve... Ulagala sam sve u to. Sve bih dala da mi je neko rekao: "Zamrzni jajne ćelije. Učini sebi usludu". Ali jednostavno ne razmišljate tako. I tako sam danas ovde. Taj brod je otplovio – ispričala je Dženifer Aniston.


Kako je rekla, sada je zahvalna zbog svega što joj je život pružio i veruje da je sve moralo da bude vaš ovako.

 

1 / 5 Foto: Alan Davidson / Shutterstock Editorial / Profimedia


Da nisam prošla kroz to, ne bih nikad postala ono što mi je suđeno da budem. Zato sam zahvalna zbog svih tih s***a – rekla je ona.


Takođe, ona je istakla u tom intervjuu i da joj je, na neki način, laknulo jer više ne postoji neizvesnost – nema lažnu nadu da će dobiti dete.


Više nema onoga "Mogu li? Možda. Možda. Možda." Više ne moram da razmišljam o tome – zaključila je glumica.

 

 

BONUS VIDEO

Ima li šanse za pomirenje Breda Pita i Dženifer Aniston?

 

makonda-tracker