poznata mama

Zvezdu rijalitija progoni njena prošlost: Porodicu Kardašijan iznenadio NEOBIČAN POKLON

0

Šaljivi poklon na račun poznate mame Kim Kardašijan koji je oduševio internet, pa i samu zvezdu Kim.

Kim Kardašijan
Kim Kardašijanfoto: Instagram / kimkardashian

Nort Vest, desetogodišnja ćerka Kim Kardašijan i Kanje Vesta, dobila je za poklon dizajnersku torbicu Aleksandra Vonga sa dobrom poznatim likom njene mame. 

 

- O moj Bože, ovo je torbica za Nort, ukrašću je! - izjavila je Kim, prenosi Page Six.

 

Zvezda rijalitija "U korak sa Kardašijanima" je 2012. godine postala prepoznatljiva po svojoj histeričnoj faci koja se brzo proširila internetom i zauvek ostala predmet šaljenja.

 

Međutim, Kardašijanova zna da prihvati šalu pa je i sama uživala u svakoj prilici da se njena "histerična faca" pokaže i promoviše.

Tako je ove godine ovaj incident oživeo na kristalnoj torbici koja košta skoro 700 dolara. Poznato je da je ovaj dizajner ranije poklanjala Nort jedinstvene proizvode, uključujući kožnu haljinu po meri kada je rođena gospođica Vest.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A2HH (@according2hiphop)

 

Poznato je da svake godine Kardašijanovi nadmaše ostatak Holivuda svojom dekoracijom ali i načinom na koji pakuju svoje poklone. Ove godine u kući Kardašijanovih pokloni su se pakovali u belo

 

Mat beli papir uz elegantnu belu tkaninu zavezanu u čvor po sredini uspeli su da dočaraju svoj elegantan stil i luksuz u kom žive. Za razliku od prethodnih godina kada smo mogli da vidimo raznobojne i šarene omote, ove godine je minimalizam ponovo zavladao. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako da sami napravite akalendar za decu

 

 

makonda-tracker