prelepo

Nije bilo LEPŠE — i bolje obučene gošće! Ivanka Tramp perfektno stilizovana na 43. rođendanu Kim Kardašijan

0

U moru poznatih dama na rođendanu Kim Kardašijan u Los Anđelesu izdvojila se lepa Ivanka Tramp.

ivanka tramp dobra je prijateljica kim kardašijan
ivanka tramp dobra je prijateljica kim kardašijanfoto: EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Lepa ćerka Donalda Trampa, Ivanka Tramp, bila je jedna od najlepših gošći na 43. rođendanu Kim Kardašijan u Los Anđelesu.

 

Ovog vikenda, ovaj događaj bio je glavna tema slavnih ljudi u Americi, a slavljenica je podelila fotografije sa svoje proslave.

 

— Blagoslovena sam da imam ovakve prijatelje! Nisam mogla ni da pomislim da ću biti ovoliko srećna da zovem ove devojke svojim prijateljicama — napisala je Kim u opisu niza fotografija, a na jednoj od njih se našla upravo i Ivanka.

 

Ivanka Tramp za ovaj rođendan birala je — šljokice!

 

Lepa plavuša blistala je na svaki način na ovoj proslavi u kompletu boje slonovače, otkrivši diskretno svoju perfektnu liniju, izvajane noge i trbušnjake.

Ona je ponela LaPointe krop-top, koji se može kupiti po ceni od 890 dolara, kao i pripadajuću suknju prekrivenu šljokicama, midi-dužine i sa efektno vrtoglavim šlicem, čija cena iznosi 990 dolara. 

 

Jednostavan, a efektan stajling bio je dovoljan da bude jedna od najbolje obučenih na Beverli Hilsu, a što se obuće tiče, ponela je uvek atraktivne nude Kristijan Lobutin sandale sa visokom štiklom, koje mogu da se nađu po ceni od 895 dolara, kao i tirkizne minđuše. 

 

 

Uspela je autfitom da se izdvoji od svih sestrara Kardašijan i Džener, a tu su se našle i Hejli Biber, Loren Sančez, verenica Džefa Bezosa...

 

Slavljenica Kim Kardašijan ponela je Balensijaga vatrenocrvenu haljinu, a mnogi su se zapitali šta je Ivanka zapravo tu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAGA Style (@maga_stylebook)

 

Kim... Zašto si pozvala Ivanku? — pitao ju je jedan fan.

Molim te, ne Ivanka! Kim, svoju moć koristi da činiš dobro — dodao je drugi korisnik.

 

Bonus video

Dragana Mirković u hotelu Donalda Trampa

 

makonda-tracker