MAGIČNO

Tokom praznika GLUMIČIN DOM podseća na BAJKU: Ćerka i unuka Voje Brajovića okitile JELKU, svi su primetili jedan detalj

0

Toplinu porodičnog doma ne može ništa da zameni, zato su se mama i ćerka latile posla i preuredile su porodični dom u pravu prazničnu oazu 

DOM ISKRE BRAJOVIĆ U PRAZNIČNOM RUHU
DOM ISKRE BRAJOVIĆ U PRAZNIČNOM RUHU foto: Instagram / iskrabrajovic

Ćerka našeg poznatog glumca Voje Brajovića, Iskra Brajović obožava duh praznika i s nestrpljenem isčekuje početak decembra kako bi svoj dom obukla u praznično ruho.

 

Ipak, nije ona jedna koja željno isčekuje da u kuću unese vesele boje i okiti jelku. Njena ćerka Ines s istim žarom čeka trenutak kada će majci pomoći u dekoraciji doma i kićenju jelke.

 

Ove godine su među prvima okitile jelku, a Iskra nije odolela sa da ne podeli sa pratiocima na društvenim mrežama kako sa da izgleda njen stan.

 

Velika jelka na kojoj su bile samo lampice oplemenili je prostor u kojem glumica živi. Ipak, nije samo to bilo ono što su mnogi premetili. 

 

Ono što je bilo veoma uočljivo jeste da je Ines veoma porasla i da je ljubitelj sporta, o čemu govori i njena fotografija u kimonu. Osim toga, mnogi su na fotografijama primetili da u njihovom domu kao kućni ljubimci žive i mačka i pas. 

 

1 / 6 Foto: Instagram / iskrabrajovic

 

Možda su baš ova dva krznena prijatelja razlog zbog kojih se na jelci nalaze samo sijalice, nema ni traga ni glasa od drugih ukrasa.  Poznato je da mačke obožavaju loptice, a glumica je verovatno  htela da predupredi štetu, pa kugle niji ni stavila na jelku. 

 

Ipak, glumica je kasnije dodala i ukrase na jelku, pa ostaje da se nada da se mačka i pas neće pozabaviti njima.

 

Bonus video:

 

Napravi sam jelka od vunice 

 

 

makonda-tracker