zavirite

Ljubavno gnezdo ušuškano u srcu Beograda: Dom Dragane Džajić i Miloša Ivanovića je porodična oaza kakvu mnogi sanjaju

0

Nakon što su se venčali 2019. godine otpočeli su zajednički život u stanu u centru prestonice 

STAN DRAGANE DŽAJIĆ I MILOŠA IVANOVIĆA
STAN DRAGANE DŽAJIĆ I MILOŠA IVANOVIĆA foto: Dragana Dzajic Instagram

Naša poznata dizajnerka Dragana Džajić svoju sreću je pre četiri godine pronašla pored brata naše nekadašnje teniserke Ane Ivanović, Milošem Ivanovićem. Njih dvoje su se venčali 2019. godine nakon čega su otpočeli zajednički život. 

 

Njih dvoje su ubrzo nakon venčanja postali roditelji malog Vida i njihovoj sreći nije bilo kraja. Dragana i Miloš su svili svoje ljubavno gnezdo u samom srcu Beograda i uredili su ga prema svojim potrema.

 

Ipak, ono o čemu je par veoma vodio računa jeste i njihov mezimac, pa je sve u njihovom domu podređeno mališanu.

Budući da su oboje interesantni javnosti trude se da svoju privatnost zadrže podalje od očiju javnosti. Ipak, zahvaljujući društevenim mrežama ipak smo dobili priliku da donekle zavirimo u njihov porodični dom.

 

Ceo stan je urađen u modernom stilu, a u njemu pretenduju crna i braon boja. Kuhinja je kao iz poznatih časopisa, ali praktična i veoma lepo dekorisana. Mermerna ploča u beloj boji prostoru je dala vedrinu a braon elementi kontrast, pa sve odiše elegancijom i prefinjenim stilom.

 

Deo zida u trpezariji krasi ogromna zatvorena polica u tamnobraon nijansi, a u prostoriji u kojoj svaka porodica provodi najviše vremena u toku dana vidimo i mekani, bež tepih i tamnosive garnituru, ali nisu nam promakli ni bež, udoban trosed.

 

1 / 11 Foto: Instagram / draganadžajić

 

Kako su zajednički obroci nešto što je veoma važno svakoj porodici, tako ovaj par na trpezarijskom stolu nije štedeo. Skup, masivan sto mesto je gde započinju dan zajednočkim obrokom i gde uživaju u večernjim satima.

 

Enterijer su upotpunile i prelepe stolice u svetlozelenoj boji.

 

Ne može se u kući u kojoj ima dece bez igračka, pa su i one tu, kao deo atmosfere u kojoj se provode najlepši porodični trenuci. 

 

Bonus video:

 

Modna dizajnerka o stajlingu predsednika države 

 

 

makonda-tracker