Svaki detalj je pAŽLJIVO biran

Porodična oaza u elitnom delu Beograda: Pogledajte kako izgleda dom Dragane Džajić i Miloša Ivanovića

0

Ćerka Dragana Džajića uživa sa svojom porodicom u elitnom delu Beograda.

foto: Printscreen/Instagram/draganadzajic
foto: Printscreen/Instagram/draganadzajic

Dizajnerka Dragana Džajić, ćerka slavnog fudbalera Dragana Džajića, već četiri godien uživa u skladnom braku sa Milošem Ivanovićem, bratom bivše teniserke Ane Ivanović.

 

Njih dvoje su se na večnu ljubav zakleli 25. maja 2019. godine, a dobili su bogatiji za jednog člana u decembru iste godine kada se rodi mali Vid.

 

Porodičnu idilu "ljubomorno" čuvaju od javnosti, a budući da retko dele fotografije na društvenim mrežama iz svog gnezda, možemo samo da zavirimo u njihov dom. 


Kako su preneli domaći mediji, Dragana, Miloš i Vid žive u elitnom delu Beograda. 

Kako je kuhinja veoma bitan deo svakog doma, prvo smo zavirili u nju.

 

Ona je kao i ceo stan urađena u modernom stilu, pa se tako vide kombinacije crnih i braon kuhinjskih elemenata sa mermernim pločama u beloj boji.

Deo zida u trpezariji krasi ogromna zatvorena polica u tamnobraon nijansi, a u prostoriji u kojoj svaka porodica provodi najviše vremena u toku dana vidimo i mekani, bež tepih i tamnosive garnituru, ali nisu nam promakli ni bež, udoban trosed.

 

Veliki deo dnevne sobe zauzima i stakleni sto 

 

Deo njihovog kutka u kojem uživaju u zajedničkim obrocima krase i interesantne trpezarijske stolice u svetlozelenoj boji.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/draganadzajic_

Kao i u svim porodicama sa decom, i u porodici Džajić-Ivanović je sve podređen Vidu, njihovom mališanu tako da se na retkim fotografijama koje deli na društvenim mrežama iz njihovog doma vidi podloga za igru na kojoj tročlana porodica provodi dosta vremena. 

makonda-tracker