i uvek uspeva!

I Nataša Bekvalac, i Tamara Kalinić, i Kilibarda... Srpske lepotice za noć u Beogradu koristile su IDENTIČNI modni trik

U Beogradu je na Belom dvoru predstavljen novi moderni projekat, a ovom događaju prisustvovale su brojne poznate Srpkinje i, zanimljivo, većina je bila slično obučena.

0
1 / 21 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Među gostima se našla voditeljka Sanja Marinković, zatim sestre Dragana i Sanja Džajić, a voditeljke su bile Nina Seničar i Marija Kilibarda. 

 

Tu su bile i pevačica Nataša BekvalacAco Pejović sa suprugom Biljanom, influenserka Tamara KalinićMina Milutinović sa suprugom Nemanjom Nedovićem, brojni biznismeni s lepšim polovinama...

 

Sve ove dame koristile su isti modni recept: crno, crno i crno!

 

Mada bi se najpre dalo pomisliti da je u pitanju dres-kod, zapravo je ovo bio implicitni modni must have za urbano prestoničko veče. Popularne lepotice blistale su u najrazličitijim modelima crnih haljina, ukombinovanih uz crne sandale s visokim štiklama, a razlikovali su se detalji u vidu kroja, cirkona, šljokica, karnera...

 

bojana rajić đurđević u jednostanvnoj crnoj haljini na jedno rame
bojana rajić đurđević u jednostanvnoj crnoj haljini na jedno ramefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Crna boja je uvek dobar izbor, posebno u elegantnim prilikama, a donosi dah klasike, glamura i, što je najbitnije, skriva potencijalne viškove na telu i ne vezuje se za godišnja doba i trendove.

 

Pogledajte u galeriji kako je to izgledalo!

 

Bonus video

Kako je najlepšoj Jugoslovenki haljina uništila karijeru

 

makonda-tracker