Nakon smrti oca ovde je pronašla MIR: Ivana Mihić iz centra grada OTIŠLA NA SELO - ovde sa majkom uživa kao u RAJU

0

Nakon godina provedenih u gužvi i gradskoj vrevi seoska idila joj baš prija 

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Glumica Ivana Mihić , ćerka Gordana Mihića i Vere Čukić, jedna je od onih glumica koje smo još pre mnogo godina zavoleli zbog mestralno odigranih uloga.

 

Iako je veoma popularna Ivana nije često predmet pisanja medija. Smrt oca veoma joj je teško pala. Nakon što je Gordan preminuo Ivana je odlučila da napravi neke promene u svom životu.

 

Jedna od njih se ticala i mesta na kojem glumica živi. Ona je odlučila da se sa majkom preseli na selo, gde su stvorile pravo malo parče raja u kojem vlada mir i harmonija.

 

 

Ivana je aktivna na društvenim mrežama i upravo tako smo imali prilike da vidimo kako izgleda preuređeno imanje na kojem glumica sada živi. Ona je tu provela i deo detinjstva, a sada joj veoma prija mir koji u gradu ljudi ne mogu ni da zamisle.

 

- Još pre mog rođenja roditelji su kupili imanje i sazidali kuću, nedaleko od Beograda, u kojoj su živeli poslednjih desetak godina. Kroz ceo moj život tu smo provodili veliki deo leta, a ponekad i zime. Dunav protiče na oko dve stotine metara od kuće, te sam se kao dete često kupala i igrala pored vode - prisetila se Ivana detinjstva, pa je nastavila:

 

 

- Pravila sam kućicu na drvetu, imala svoju družinu po uzoru na neke od omiljenih junaka iz dragih mi knjiga za decu, sa drugarima preko leta zarađivala za džeparac berući voće na okolnim plantažama, vozila bicikl od jutra do mraka, igrala se istraživača po okolnim šumama, s majkom pravila ajvar i džemove, a sa ocem pomagala komšiluku kada se peče rakija - otkrila je Ivana u jednom prilikom za "Blic".

 

 

Posle mnogo godina provedenih u gradu Ivana se posvetila imanju, vredno svakodnevno radi oko kuće i bavi se raznim poslovima. 

 

- Oduvek sam volela da se bavim vrtlarstvom i uz moju majku, koja je na imanju bila glavni pejzažni arhitekta, bila sam sa tatom izvođač radova. Komšije su me hvalile, a ja uživala u tome da tati vredim kao tri sina.

 

 

Ljubav prema vrtlarstvu Ivana je nasledila od svoje majke, Vere Čukić, koja je poznata po prelepo uređenom domu u kojem prirodno cveće ima posebnu ulogu. 

 

 

makonda-tracker