Nečuveno!

Navodna LJUBAVNICA princa Vilijama iskopirala Kejt: Društvene mreže su nemilosrdne posle ove "slučajnosti"

1

Reč je o dve različite, ali vrlo slične bele haljine sa crnim detaljima i paru crnih štikli

foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ljubavnice monarha nikada nisu omiljene među fanovima ove porodice, a ni šire, pogotovo ne onda kada od glave do pete kopiraju žene svojih ljubavnika. Iako je Markiza Rouz Henburi nepotvrđena ljubavnica princa Vilijama, sama glasina nas pomalo ljuti.

 

Društvene mreže su prema njoj bile vrlo nemilosrdne od kada se na krunisanju pojavila u autfitu koji je gotovo identičan onom koji je Kejt nosila samo dan pre toga. Reč je o dve različite, ali vrlo slične bele haljine sa crnim detaljima.

 

 

Kao što možete videti na snimku, Kejt je nosila klasičnu haljinu koja joj je prijanjala uz telo, a crni kaiš joj je naglašavao struk. Markiza se sutradan na krunisanju kralja Čarlsa III pojavila u gotovo istom izdanju.

 

Na jednomTikTok profilu napravljen je detaljan prikaz neuspelih pokušaja ljubavnica da iskopiraju dame od stila, kao što su pokušaji Markize da iskopira Kejt ili pokušaji Kamile da iskopira princezu Dajanu.

 

@chiefnosybystander #greenscreen rumors are swirling after people saw #rosehanbury wearing a similar outfit that #katemiddleton once wore comparing them to diana and camilla. There are rumors that Rose was being too friendly with Willam and it cause the girls friendship to end. The #ukblogs ♬ original sound - 👀You’re Nosy👀

Nije u pitanju samo haljina već i crna čtikla sa mašnom iznad pete, i iako je sličnost autfita vrlo neugodna, ova štikla je nošena među aristokratama u Velikoj Britaniji, jer ih je nosila i vojvotkinja od Saseksa dok je bila aktivan član kraljevske porodice.

 

 

makonda-tracker