njihov kutak

Dečija soba je najlepša u domu Đokovića: Stefan i Tara uče kroz igru, a okružuje ih ono najvrednije u svakoj kući

0

Novak i Jelena Đoković pretvorili su prostor u kom odrastaju njihovi mališani u igraonicu punu sadržaja za zabavu i učenje

Novak, Jelena, Stefan i Tara Đoković sa slavnom Serenom Vilijams
Novak, Jelena, Stefan i Tara Đoković sa slavnom Serenom Vilijamsfoto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena trude se da vode miran porodični život, koliko je moguće zbog sportistinog zauzetog rasporeda, čestih putovanja i turnira širom sveta.


To podrazumeva da je svaki njihov slobodan trenutak posvećen njihovoj deci – sinu Stefanu i ćerki Tari, a ova mala porodica preselila se iz Monaka u Srbiju kada je došao trenutak da njihovo starije dete postane školarac.


Više puta su Đokovići isticali važnost obrazovanja, pa se trude da njihovi mališani uče da kroz igru i da im omoguće sve što je potrebno da bi izrasli u ljude širokih vidika i znanja, a to se ogleda i u njihovom životnom prostoru.


Budući da drže do svoje privatnosti, Novak i Jelena su tek u nekoliko navrata na Instagramu pokazali kako izgleda njihov dom, a imali smo priliku da vidimo i okruženje u kom Stefan i Tara Đoković provode najviše vremena.

 

1 / 5 Foto: Instagram/jelenadjokovicnsf


Kako se vidi na fotografijama, par je svoj stan opremio u minimalističkom stilu, a sve je, uz to što je vrlo moderno, komforno i toplo, uz svetle boje i drvo kao glavni materijal u uređenju enterijera.

 

Na drvenim policama nalazi se mnogo knjiga, najvrednijeg predmeta u svakom domu, a i Đokovićeva deca imaju mnogo interesantnog sadržaja za učenje.


Jelena je tako pre nekoliko godina pokazala da je za dečiju osobu odabrala svetao i mekan tepih, na kom stoji manja stazica savršena za igranje autićima.

 

Stefan đoković tokom igre u porodičnom domu Đokovića
Stefan đoković tokom igre u porodičnom domu Đokovićafoto: Instagram/jelenadjokovicnsf

Budući da mališani najviše vremena provode u igri na podu,ovo je veoma važno, a imali smo priliku da vidimo kakve materijale za igru je Stefan koristio još kao mali. Zahvaljujući tome, rano je naučio i ćirilicu i latinicu, a dom Đokovića prepun je igrački koje stimulišu razmišljanje, logičko rešavanje problema i učenje u opuštenoj i zabavnoj atmoferi.

 

 

makonda-tracker