(foto)

NIKO ne zna gde se nalazi njegova OAZA MIRA: Zavirite u udobnu kuću u kojoj Jovan Memedović provodi najlepše trenutke

0

Kako izgleda kuća Jovana Memedovića?

jovan memedović slobodno vreme provodi u brvnari kojoj se ne zna tačna lokacija
jovan memedović slobodno vreme provodi u brvnari kojoj se ne zna tačna lokacijafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Novinar i urednik Jovan Memedović dao je otkaz posle više od 30 godina rada na javnom servisu RTS-a, što je mnoge iznenadilo. On je u ovim medijima i započeo svoju uspešnu karijeru, a najveću slavu stekao je zahvaljujući emisiji "Sasvim prirodno", dok je sada prepoznatljiv i kao voditelj kviza "Potera".

 

Kako je dobro poznato, Memedović je oduvek voleo prirodu i da boravi u njoj, a od toga nikada nije odustao, što mu se "prelilo" i na posao. On obožava da provodi vreme u prirodi, a kuća u kojoj neretko boravi nalazi se van Beograda, dok široj javnosti nije poznata tačna lokacija njegove "brvnare" .

 

 

Na društvenim mrežama mogu se videti povremene objave iz ove kuće, koja je prava oaza mira i pruža voditelju mogućnost da bude u dodiru s prirodom i što dalje od gužve i Beograda.

 

Tu su i njegovi psi, a, sudeći po fotografijama sa društvenih mreža, Memedović svaki veći praznik obeležava upravo u ovoj kućici.

 

Ovaj dom u prirodi sav je u drvetu, a u unutrašnjosti mogu se pronaći razni korisni alati, dok se na zidovima nalaze uspomene nastale prilikom snimanja emisija "Sasvim prirodno" .

 

 

Spoljašnost kuće nije otkrivena za javnost, ali krasi je i prostrano dvorište i kutak za Memedovićeve ljubimce.

 

 

makonda-tracker