njihov komad raja

Svaki detalj je pažljivo biran i odiše luksuzom: Zavirite u raskošni stan Ane Nikolić za koji kažu da košta 500.000 evra

0

Sa ćerkom Tarom pevačica živi u pravom malom raju koji je Ana Nikolić uredila u srvu Beograda

Stan Ane Nikolić je spoj modernog i jednostavnog
Stan Ane Nikolić je spoj modernog i jednostavnogfoto: ananikolicofficial/Instagram

Pevačica Ana Nikolić od samog početka karijere spada u najuspešnije i najpopularnije muzičke zvezde na našim prostorima, a brojni poslovni uspesi omogućili su joj lagodan život.


U njemu pevačica proteklih godina uživa sa ćerkom Tarom, koju je dobila tokom ljubavi s reperom Stefanom Đurićem Rastom, a mediji su pisali u više navrata da Ana sa devojčicom živi u luksuznom stanu u Beogradu.


Kako se ranije pisalo, dom popularne pevačice navodno je procenjen na 500.000 evra, a ona je u više navrata delile fotografije koje svedoče o idili u kojoj se baškari.

 

Raskošnim stanom Ane Nikolić dominiraju svetli tonovi, na prvom mestu bela, krem i puder-roze boja, a on je odlično osvetljen i primetno uređen s mnogo ljubavi i ukusa.

 

1 / 12 Foto: ananikolicofficial/Instagram


Nameštaj je dominantno bele boje, dnevni boravak krasi veličanstven stilski kamin, a na belim ugradnim policama nalazi se mnogo knjiga i interesantnih detalja i uspomena. U istoj prostoriji može se videti i kvalitetna sofa tamnosive boje, kakve je i otmena zavesa koja pada do poda.


Pevačica u svom domu ima više ogledala, ispred kojih se često fotografije i otkriva nam svoje odevne kombinacije, a najveće je ono u hodniku, koje pokriva ogroman garderober. Ista prostorija ukrašena je i elegantnim podom u crno-beloj varijanti, a očigledno je ona posebno draga pevačici jer najviše fotografija koje deli nastaje upravo u predsoblju.

 

Luksuzni stan u kom Ana Nikolić živi sa ćerkom Tarom Đurić
Luksuzni stan u kom Ana Nikolić živi sa ćerkom Tarom Đurićfoto: ananikolicofficial/Instagram

Zidovi su ukrašeni umetničkim delima, u Aninom stanu često se mogu videti bogati buketi cveća, a očigledno je u pitanju vrlo prostrana nekretnina u kojoj je sve podređeno uživanju i praktičnosti.

 

 

makonda-tracker