autentičan i svoj

Kao mali je voleo muziku, pecanje i konje, a sad je miljenik žena: Prepoznajete li poznatog TV VODITELJA sa fotografije?

0

Kao dečak je bio veoma nestašan, još u detinjstvu je pokazivao talenat za glumu

foto: Facebook / Jovan Memedović
foto: Facebook / Jovan Memedović

Jedan od naših najpoznatijih TV voditelja Jovan Memedović godinama je brižljivo gradio svoju karijeru, bez ikakvih skandala, burnih veza i ispada. 

 

Još kao dete je pokazivao da ima brojne talente, a među drugarima je bio poznat kao neko ko je uvek spreman da zbija šale i smicalice. 

 

Jovan je kao dečak pokazao da ima talenta za glumu, ali njegova majka je za njega imala drugačije planove - želela je da Jovan pohađa muzičku školu i tako je i bilo.

 

 

Nije bio preterano "zagrejan" za sport, ali je ipak počeo da trenira džudo. Jovan je voleo da ide na pecanje i da ceo letnji raspust provede u planini, na Durmitoru.

 

Tamo bi ostajao i po dva meseca, a uspomene na spuštanje niz kanjon, pecanje, konje, vruć hleb i mleko i dalje su neizbrisive. Zbog svega toga, danas je baš ono što jeste...

 

Kažu da se tokom detinjstva čovek oblikuje i od toga zavisi u kakvu osobu će odrasti. I to je, pokazalo se u slučaju Jovana Memedovića tačno. On je još kao dete stvorio poseban odnos sa prirodom i dan danas uživa radeći emisije iz sezone u sezonu, koje zahtevaju da se sati i sati provedu u prirodi.

 

Jovan Memedović je jedan od najšarmantnijih voditelja, a ovako je izgledao kao dečak
Jovan Memedović je jedan od najšarmantnijih voditelja, a ovako je izgledao kao dečakfoto: Facebook / Jovan Memedović

 

Danas, voditelj kviza "Potera" i autor emisije "Sasvim prirodno" Jovan Memedović važi za jednog od najpopularnijih muškaraca sa domaće javne scene, ali o njegovom privatnom životu malo toga se zna.

 

Memedović je do 2014. godine bio u braku, a sa bivšom suprugom Mirjanom dobio je dvoje dece — Mašu i Uroša. Razvod Jovana i Mirjane protekao je bez suvišne buke i teških reči, a odlučili su da mirno okončaju brak, kako to ne bi negativno uticalo na njihovu decu. Memedović nije hteo da komentariše krah braka za medije.

 

 

Ne želim da pričam o tome i ne bih voleo da išta objavljujete na tu temu — rekao je tada voditelj u jednom intervjuu za domaće medije.

 

Jovanova ćerka Maša privlači poslednjih meseci veliku pažnju javnosti.

Kao i njen otac, i ona voli prirodu i avanuture, pa sa Jovanom često obilazi Srbiju, a na njenom Instagramu možemo videti fotografije sa različitih putovanja i prelepe pejzaže naše zemlje.

 

 

makonda-tracker