zaustavila vreme

Bivša žena Jovana Memedovića je pronašla eliksir mladosti: Dve decenije su se voleli, a imaju veliku ZAJEDNIČKU STRAST

0

Bivša žena našeg poznatog voditelja je prava lepotica, koju "optužuju", zbog njene mladolikosti, da je uspela da zaustavi vreme. 

Bivša žena Jovana Memedovića, Mirjana, je prava lepotica
Bivša žena Jovana Memedovića, Mirjana, je prava lepotica foto: Printcreen/Youtube/RTS

Naš poznati voditelj Jovan Memedović, koji je posle punih 30 godina promenio posao, uprkos tome što je zakoračio u sedmu deceniju, važi za veoma poželjnog muškarca među damama. 

 

O njegovom privatnom životu se nikada nije znalo mnogo, pošto se uvek trudio da sačuva svoju intimu od očiju javnosti.

 

Zato mnogi, iako za njega znaju već decenijama, nisu imali gde da čuju da je on bio u dugačkom braku u kome je dobio dvoje dece.

 

A i kad se razvodio, ta vest je znatno kasnije doprla da javnosti.

 

Jovan je dve decenije bio u braku sa Mirjanom, a iz njihove ljubavi rodili su se ćerka Maša i sin Uroš. 

 

 

Mirjana je veoma lepa žena i trudi da vodi zdrav život, a bavi se aromaterapijom.

Pošto izgleda znatno mlađe od onoga što joj piše u krštenici, mnogi je optužuju da je pronašla eliskir mladosti. 

Kako se u aromaterapiji koriste biljke, ljudi iz šale znaju da kažu je svoj tajni eliksir mladosti pronašla upravo u nekoj od travki sa kojima radi.  

To se ujedno krije i njihova velike zajednička strast, a to je priroda. Mirjana voli da provodi vreme u prirodi i radi sa biljkama, dok je Memedović godinama autor čuvene emisije koje obilazi prirodne lepote širom sveta.

 

Jeste da se nije baš školovao za to, već za nešto potpuno drugo, ali se mora priznati da je postavio neke domaće standarde sa svojom emisijom.  

Mirjana i Jovan su se razišli 2014. godine. To su uradili bez ikakvih skandala i dizanja pompe u javnosti, čak su mediji veoma kasno saznali da je uopšte došlo do razvoda. 

Kako se moglo pročitati u domaćim medijima, nikakva prevara nije bila uzrok prekida njihove ljubavi, već jednostavno poslovne obaveze koje su ih vremenom udaljile jedno od drugog. 

 

 

makonda-tracker