zaljubljenici u prirodu

Ko je budući zet Jovana Memedovića? Veridbu je upriličio na Rodosu, a evo i čime je osvojio srce lepe Maše

0

Čerka našeg poznatog voditelja uskoro staje na ludi kamen 

Maša Memedović se uskoro udaje
Maša Memedović se uskoro udaje foto: Instagram / masamemedovic/

Maša Memedović je jedna od naših najpoznatijih influenserki, ali i zaljubljenica u prirodu i fotografiju. 

 

Kao ćerka Jovana Memedovića često je boravila okružena zelenilom, često odlazeći u prirodu sa ocem. Danas slovi za vrednu, jednostavnu i skromnu devojku, koja je pronašla svoje mesto pod zvezdama.

 

Maša je ispunjena ne samo kada je posao u pitanju, već i na ljubavnom planu sve teče baš onako kako bi svaka devojka poželela.

 

Njen emotivni partner, reditelj i scenarista Bogosav Apostolović odlučio je prošle godine da je veri tokom njihovog putovanja na Rodos. Od tada oni planiraju nastavak i razvoj stvari, pa se prirodno nameće pitanje kada će se jedno drugom zavetovati na večnu ljubav.

 

 

Odogovor na to pitanje Maša je nedavno dala u jednom svom storiju u kojem je pokazala da bira venčanicu za taj važan dan. 

 

- Potraga za venčanicom se nastavlja - napisala je influenserka, a na fotografiji vidimo nju u jednom od modela, za koji nije potvrdila da li je konačan izbor.

 

 

U medijima više puta smo mogli da vidimo kako lepa Maša izgleda, a mnogi su bili oduševljeni njenim fotografijama, na kojima je često bez trunke šminke, potpuno priroda i preslatka.

 

Maša se bavi montažom i fotografijom, a ujedno je i jedna od naših influenserki koja širi prave vrednosti na društvenim mrežama.

 

 

makonda-tracker