njihov komad raja

Svetle nijanse, moderni detalji i UDOBNOST na prvom mestu: Zavirite u topli dom Tamare Dragičević i Petra Benčine

0

Poznati par opremio je svoj stan u Beogradu jednostavno i praktično, ali s ukusom i vrlo moderno

Tamara Dragičević i Petar Benčinau braku su od 2016. godine
Tamara Dragičević i Petar Benčinau braku su od 2016. godinefoto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumci Tamara Dragičević i Petar Benčina spadaju u omiljene parove na našoj javnoj sceni, otkako su izgovorili sudbonosno "da" na Adi Bojani u leto 2016. godine.


Od tada su dobili dvoje dece – ćerku Stašu i sina Lazara, a oni uživaju u porodičnoj idili i skladnom životu u kom se sve stiže i postiže.


Par vredno radi i učestvuje u nekim od najuspešnijih domaćih TV projekata i pozorišnih predstava, a s decom rado putuje i često provodi vreme u prirodi. Ipak, njihova baza je njihov dom u Beogradu, koji su uredili vrlo praktično i po meri svoje porodice.

 

Tamara Dragičević i Petar Benčina žive u stanu, modernom opremljenom kutku koji zrači toplinom. U pitanju je udoban prostor s malo pažljivo biranih detalja, pa se tako na policama pored brojnih knjiga nalazi mnogo dragocenih uspomena, dok zidove krase umetnička dela.


Domom ovog para dominiraju svetli tonovi, pa su tu uz bele zidove, stočiće, police i tepih svetlosivi detalji.

 

Prijatelji Tamare Dragičević s glumačke klase FDU, u njenom domu
Prijatelji Tamare Dragičević s glumačke klase FDU, u njenom domufoto: tamaradragicevic/Instagram

Centralno mesto u dnevnom boravku zauzima komforna siva ugaona garnitura s mnogo jastučića, a tu je i efektna žuta fotelja za opuštanje.

 

Što se tiče kuhinje, reč je o mudro iskorišćenom prostoru kojim dominiraju svetli tonovi, a kako je glumica jednom prilikom pokazala kada je objavila fotografiju na kojoj doterana za jedan događaj sprema ručak, očito je da u njoj ima prostora i da mališani trčkaraju i uživaju u igri.

 

Fotografije doma popularnih glumaca pogledajte u galeriji.

1 / 8 Foto: tamaradragicevic/Instagram

 

 

 

 

 

makonda-tracker