praktično i ljupko

Rasprodala nameštaj i otisnula se u novi život: Porodično gnezdo koje je Kristina Kovač svila u Švedskoj je primer idile

0

Poznata kantautorka Kristina Kovač pre nekoliko godina je rešila da se preseli iz Srbije, a njen novi dom je topao porodični kutak

Kristina Kovač u svom domu u Švedskoj
Kristina Kovač u svom domu u Švedskojfoto: kristinakovac43/Instagram

Popularna pevačica i kompozitorka Kristina Kovač donela je 2019. godine odluku da život nastavi u Stokholmu, gde su joj se uskoro pridružili suprug i ćerka.


U pitanju je bila velika promena, za koju je ona imala hrabrosti, a nakon početnog perioda porodica se prilagodila i danas uživa u svojoj švedskoj idili.


Kristina je na društvenim mrežama više puta delila tople trenutke iz svog porodičnog doma u Švedskoj, u kom je očigledan jednostavan i vrlo praktičan skandinavski stil uređenja.

 

Njenim stanom dominiraju nežni tonovi – svetle nijanse drveta, beli komadi nameštaja, uz poneki crni detalj, poput trpezarijskih stolica i lustera. Ona je maksimalno iskoristila sav prostor, u kom centralno mesto zauzima, naravno, beli klavir, njen omiljeni instrument i verni prijatelj od ranog detinjstva, budući da je odrasla u muzičkoj porodici.

 

1 / 8 Foto: kristinakovac43/Instagram


Zaljubljena sam u ovaj divan stan. Za najviše dva sata se spremi i opere cakum-pakum – otkrila je kantautorka jednom prilikom na Instagramu.


Stan u kom ona živi s porodicom je odlično osvetljen i zrači pozitivnom energijom i toplinom doma, vrlo je funkcionalan i moderno opremljen, a uz efektne detalje poput štendera na kom se nalazi odeća i raznobojnih kutija za skladištenje, upečatljive lampe i druge sitnice.

 

Dom Kristine Kovač u Stokholmu
Dom Kristine Kovač u Stokholmufoto: kristinakovac43/Instagram

Obožavam da "kuliram" u čistoj i ušuškanoj, udobnoj kućici. Lep dom me baš čini srećnom – istakla je ona.

 

 

makonda-tracker