raj na bosforu

Tek u njemu je pronašla mir, a tajna je – u POGLEDU: Zavirite u dom jedne od najpopularnijih turskih glumica

0

Šarmantna glumica koju smo gledali u serijama "Kad lišće pada" i "Sulejman Veličanstveni" konačno je pre nekoliko godina našla dom

Deniz Čakir kao sultanija Šah u seriji Sulejman veličanstveni
Deniz Čakir kao sultanija Šah u seriji Sulejman veličanstvenifoto: Sulejman Veličanstveni

Glumica Deniz Čakir (41) najpoznatija je domaćoj publici po ulozi u seriji "Kad lišće pada", u kojoj je igrala Ferhunde Guven, a u jednom periodu smo je gledali i kao sultaniju Šah u seriji "Sulejman Veličanstveni".


Ona iza sebe ima dugu i bogatu karijeru, a proteklih godina nastavila je vredno da snima, pa je igrala u više uspešnih televizijskih serija u Turskoj, pa ne čudi što je uspela da omogući sebi luksuzan život.


Pre nekoliko godina glumica je otvorila vrata svog doma za tursko izdanje magazina InStyle i omogućila obožavaocima da zavire u delić njene svakodnevice i apartman na obali Bosfora.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deniz Çakır (@denizcakir)


Glumica se te 2016. godine preselila po četvrti put otkako je stanovnica Istanbula, a sa svojim macama Šati i Pirinč se uselila u stan u kvartu Kuručešme, nekretninu koja se prostire na čak 200 kvadrata. Ranije je stanovala u Arnavutkoju, Bešiktašu i Nišantšu, ali joj je, rekla je tada, Kuručešme najviše prijao.

 

Ovde mi se najviše sviđa. Kuća me na prvi pogled osvojila i u meni pobudila lep osećaj. U prethodnim stanovima sam se pravila da sam zadovoljna, možda što sam Jarac u horoskopu, pa istrajavam u svojim namerama, ali ovde se osećam spokojno bez ikakvog truda – istakla je tada Deniz Čakir.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deniz Çakır (@denizcakir)


Ona je dodala da je baš dom s pogledom na more bio ono što joj je trebalo za potpunu sreću.


Kao da sam se pribrala i zbog toga osećam dubok mir – objasnila je glumica.


Kako je istakla, već je bila zadovoljna enterijerom u ovom stanu, pa je samo zamenila tapete gde je smatrala da je potrebno i dodala poneki komad nameštaja. Veoma joj je bilo važno da ima kvalitetnu policu za knjige, a stalo joj je i da nema previše tepiha i zavesa po stanu.


Njih volim da imam uglavnom samo u spavaćoj sobi – istakla je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deniz Çakır (@denizcakir)

 

 

makonda-tracker