veličanstvena

10 miliona dolara za holivudski raskoš & komadić RAJA NA ZEMLJI: Kuća Novaka Đokovića u Marbelji je građena za uživanje

0

Teniski as Novak Đoković proveo je početak pandemije u ovoj vili, koju je potom rešio da kupi, pisali su španski mediji, a sada joj se često i rado vraća

Vila Novaka Đokovića u Marbelji
Vila Novaka Đokovića u Marbeljifoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Najbolji teniser u istoriji ovog sporta Novak Đoković godinama je s porodicom stanovao u Monaku, ali je pre izvesnog vremena odlučio da mu deca odrastao i školuju se u rodnoj zemlji.


Zato se sa suprugom Jelenom Đoković, sinom Stefanom i ćerkom Tarom vratio u Srbiju, ali je i dalje zbog prirode svog posla često na putovanjima.

 

Još jedno mesto koje Novak često obilazi i na neki način je njegov dom jeste Marbelja, grad na jugu Španije, gde je pre tri godina kupio raskošnu vilu i pravu malu oazu.
 

Upravo u njoj je s porodicom proveo prve dane karantina na početku pandemije kovida, a mediji su tada pisali da mu se toliko dopala ova nekretnina da je rešio da postane njen vlasnik.

 

Jelena i Novak Đoković posle jedne njegove pobede
Jelena i Novak Đoković posle jedne njegove pobedefoto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon toga je o detaljima Đokovićeve nove kuće pisao italijanski list Corriere dello Sport, koji je naveo da se u njoj nalazi devet soba, osam kupatila, bazen, teretana, bioskopska sala, spa-centar...

 

Kuća Novaka Đokovića u Marbelji navodno je koštala 10 miliona evra
Kuća Novaka Đokovića u Marbelji navodno je koštala 10 miliona evrafoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon što su španski mediji javili da je teniser iznajmljivao vilu po ceni od 10.000 evra mesečno, pa ju je kupio za čak 10 miliona dolara, italijanski list javio je da je ova suma preterana.

Raskošno imanje nalazi se samo pet minuta od centra grada i u blizini teniskih terena kluba Puente Romano, gde naš teniser trenira kad boravi u Marbelji.

 

Teniski teren u blizini kuće Novaka Đokovića u Marbelji
Teniski teren u blizini kuće Novaka Đokovića u Marbeljifoto: JORGE GUERRERO / AFP / Profimedia

Takođe, Đokovići u ovoj luksuznoj kući mogu da uživaju i u pogledu na planine i more, kao i u fenomenalnoj klimi cele godine. Dvorište je puno zelenila, bašta je uređena, a tu su i palme...

 

Savršeno za porodično uživanje!

 

 

 

 

makonda-tracker