blistaju

Slave Novakovu "LJUBAVNU AFERU" – a žena se ne ljuti: Đokovići na simpatičan način obeležili VELIKI DAN u svom domu

0

Jelena i Novak Đoković slave Noletovu "ljubavnu aferu". Đokovići su najlepši način obeležili ovaj veliki dan u svom domu i svima su pokazali svoje plesne veštine. 

Jelena i Novak Đoković
Jelena i Novak Đoković foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Novak Đoković i njegova Jelena oduvek su važili za jedan od najskladnijih parova u selebriti svetu. Odolevali su svim teškoćama i tako je bilo i kad ne ide sve najbolje, kao i kad ima povoda za slavlje.

 

A ovoga puta - ima više nego dobrog povoda za slavlje. Novak je postavio novi rekord u svetu tenisa. I to kakav.

 

Đoković je sada srušio apsolutni rekord po broju nedelja provedenih na svetskom teniskom mestu broj jedan, koji je do sada držala Nemica Štefi Graf.

 

Ovaj veliki dan u domu Đokovića je obeležen na divan način. Jelena i Nole su ovu Novakovu "ljubavnu aferu" proslavili jednim romantičnim plesom, a igrali su uz pesmu, pa koju bi drugu, "Simply the best" od legendarne Tine Tarner.

 

Novak i Jelena slave plešući
Novak i Jelena slave plešući foto: Instagram Jelena Đoković

- Ponosno slavimo ovu Novakovu tenisku ljubavnu aferu o kojoj bruji ceo svet - i žena se ne ljuti. Novak je najbolji teniser sveta najduže u istoriji tenisa - napisala je Jelena u šaljivom tonu na Instagramu.

 

1 / 6 Foto: Instagram Jelena Đoković

 

Novak je danas, 27. februara 2023. godine, započeo 378. nedelju na vrhu ATP listte, što nijednom igraču ili igračici nije pošlo za rukom u istoriji.

 

 

A sa 35 godina i devet meseci Nole je drugi najstariji broj jedan, posle Rodžera Federera, koji je imao 36 godina i 10 meseci.

 

 

makonda-tracker