kavalijeva magija

Rame uz rame sa Irinom Šajk, a ipak – OTMENIJE: Kad su Jelena i Novak Đoković stigli u Kan, svi su stali na sekund

0

Iako je ova filmska premijera u Kanu okupila velika imena, naša Jelena bila je jedna od najbolje odevenih

Jelena, tada Ristić, i Novak Đoković na Kanskom festivalu 2012. godine
Jelena, tada Ristić, i Novak Đoković na Kanskom festivalu 2012. godinefoto: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

S obzirom na njegova česta putovanja i naporne treninge, Novak Đoković ne uspeva da prošeta crvenim tepihom tako često koliko svetske zvezde njegovog kalibra inače imaju priliku, ali je uspeo da prisustvuje nekim od najvažnijih kulturnih događaja na planeti.


Jedan od njih je Kanski festival, kom je srpski teniser prisustvovao 2012. godine, u pratnji tadašnje devojke, a današnje supruge Jelene.


Poznati par tada je uživao u premijeri filma "Ubij ih nežno" (Killing Them Softly) režisera Endrua Dominika, a pored njih su crvenim tepihom prošetali Bred Pit, Irina Šajk, Keli Bruk, Mišel Rodrigez i mnoga druga velika imena svetskog šou-biznisa.

 

1 / 6 Foto: EPA/IAN LANGSDON


Ipak, među najzapaženijima bila je naša Jelena Đoković, tada Ristić, koja se pojavila u elegatnom izdanju koje je savršen spoj svedenog i vrlo efektnog stila.


Njen izbor bila je toaleta koju potpisuje italijanska modna kuća Roberto Cavalli, a u pitanju je kreacija jednostavnog dizajna – pada do poda, prati liniju tela i asimetrična je budući da otkriva jedno rame.

 

1 / 5 Foto: VALERY HACHE / AFP / Profimedia

 

Jelenina srebrnastosiva haljina je ukrašena je talalastim tamnim šarama čitavom dužinom, vertikalnim, sa izuzetkom horizontalnih u predelu struka, što je naglasilo njenu vitku liniju.


Uz nesvakidašnju i vrlo otmenu toaletu ponela je crnu pismo-tašnu, što je sjajan izbor u kombinaciji sa dvobojnom haljinom.


Novakova životna saputnica tada je, kao i danas, bila plavokosa, s tim što su njenom kosom dominirali tonovi boje meda, da opredelila se za jednostavnu večernju šminku i gotovo prirodno izdanje.

 

 

makonda-tracker