sreća u domu turskog para

Posle DVA DEČAKA... Šeherezada i Sulejman dobili ĆERKICU, pa joj dali prelepo ime koje se često i kod nas može čuti

0

Nakon sinova Alija i Hana, slavni Šeherezada i Sulejman postali su roditelji i jedne devojčice, a iz istanbulske bolnice je potvrđeno da se i mama i beba osećaju dobro

foto: Instagram
foto: Instagram

Popularni turski par Berguzar Korel i Halit Ergenč proslavili su se kao Šeherezada i Onur u čuvenoj seriji "Hiljadu i jedna noć", koja je i kod nas bila gledana, a sada imaju najlepše vesti.

 

 

Ovaj par je, nakon dvojice sinova, dobio i ćerku!

 

Berguzar i Halit imaju sinove Alija i Hana, a prvoj ćerki dali su ime Lejla.

 

Ime Lejla arapskog je porekla i znači "noć", ali ne bilo koja već "vrlo mračna i duga noć, najlepša od svih", a čuveni arapski leksikograf Ibn Mazur opisao ju je kao "noć po kojoj je nazvana žena".

 

 

Glumica se porodila u Istanbulu, a iz bolnice je potvrđeno medijima da su i mama i beba dobro.

 

Trudnoća je istovremeno zastrašujuća i predivna — istakla je ona u nedavnom razgovoru s predstavnicima medija i priznala da se ugojila više nego u prethodnim trudnoćama u istom razdoblju. — Ali to su slatke muke — dodala je kroz smešak.

 

 

O paru se pisalo da je pred razvodom pre nekoliko meseci, a oni su, umesto toga, objavili najlepše vesti: da je na putu beba!


Nakon što me tri godine nije bilo na malim ekranima, tokom višemesečnih priprema za ulogu u seriji Knali Yayi saznala sam da sam u drugom stanju. Iako me trudnoća nije sprečila da nastavim s projektom, snimanje smo, ipak, morali da odložimo zbog fizičkih promena koje nisu prikladne za moj lik — saopštila je Berguzar putem svog profila na Instagramu.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

makonda-tracker