prelepo

Ovo je NOVI DOM Mustafe Sandala: Pogled na Bosfor od kojeg zastaje dah, sve u luksuzu, optočeno skupocenim nameštajem

0

I dok Emina sa sinovima živi u pentahusu, Mustafa se sa novom suprugom baškari u neviđenom luksuzu

foto: Instagram / mustafasandal24
foto: Instagram / mustafasandal24

Velika muzička zvezda Emina Jahović godinam je bila u braku sa poznatim turskim pevačem Mustafom Sandalom.

 

Nakon što su se razveli, Mustafa je odlučio da otpočne novi život sa svojom novom suprugom Melis Sutšurup i tom prilikom je kupio velelepnu vilu u kojoj je sve uređeno po poslednjim trendovima.

 

Njihov novi luksuzni dom nalazi se u elitnom delu Istanbula, a sa ogromne terase koja je optočena mediteranskim cvećem i drugim prelepim detaljima pruža se neverovatan pogled na široko prelepi Bosforski zaliv.

 

 

Čini se da ni Emina nije želela da ostane u senci svog nekadašnjeg emotivnog partnera pa je odlučila da i ona promeni svoj životni prostor. 

 

Na veliku radost njihovih sinova, Javuza i Jamana Emina je odlučila da kupi novu nekretninu koja je mnogo bliže onoj u kojoj živi Mustafa sa novom suprugom. 

 

 

Emina od samog razvoda insistira na tome da Mustafa treba da zadrži bliskost sa svojim sinovima. Osim toga što ona želi da oni često provode vreme sa ocem, takođe je insistirala i na tome da on redovno ispunjava svoje obaveze prema mališanima. 

 

Sada će im biti lakše da održavaju bliske odnose, a kako izgleda Mustafina velelepna vila pogledajte u galeriji koja sledi. 

 

1 / 6 Foto: Instagram / mustafasandal24

 

 

makonda-tracker