iskreno

"To ne pristaje OCU MOJE DECE": Emina Jahović o odnosu s Mustafom i njihovim novim ljubavima posle razvoda

0

Nakon što se razvela od turske muzičke zvezde Mustafe Sandala, Emina Jahović nije ga često pominjala, a sada je napravila izuzetak

Emina Jahović i Mustafa Sandal bili su u braku do 2018.
Emina Jahović i Mustafa Sandal bili su u braku do 2018.foto: Dragan Kadić

Pevačica Emina Jahović i turski pevač Mustafa Sandal bili su u braku od 2008. do 2018. godine, a za to vreme važili su za jedan od najpopularnijih i najskladnijih parova u Turskoj.


Oni su zajedno dobili dvojicu sinova – Jamana i Javuza i delovali zaljubljeno i srećno, pa je mnoge iznenadila vest da se rastaju.

 

Posebno je iznenađujuće bilo što oni, ipak, nisu u sjajnim odnosima nakon rastanka, a mediji su pisali da je Emina Mustafu tužila zbog neisplaćenih alimentacija, na šta je on navodno uzvratio kontratužbom.

 

Emina, koja drži do svoje privatnosti, trudila se da ne iznosi mnogo detalja u javnost, a sada je progovorila o nekim pojedinostima njihovih problema.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)


– Ja sam prvi put bila na sudu kada sam se razvodila… I dalje sam na sudu sa svojim bivšim mužem, zato što je uradio neke stvari koje nekako nisu pristajale nekome ko je otac moje dece. I želela sam da ne izgubi tu vrstu odgovornosti, koju je obećao onoga dana kada smo se razvodili – rekla je nedavno Emina u emisiji Una, due, tre.

 

U međuvremenu, Sandal se prošlog leta oženio 19 godina mlađom influenserkom Melis Sutšurup, a njihovo romantično venčanje privuklo je mnogo pažnje u turskim i balkanskim medijima.

 


Emina nije komentarisala novine u privatnom životu svog bivšeg muža, a istakla je da joj je zbog dece veoma važno da njih dvoje mudro biraju partnere posle razvoda kako novi i nepoznati ljudi ne bi prolazili kroz njihov život.


Ja sam samo želela da budem sigurna da izbor koji pravi bude pravi i da to ne bude jednu godinu ovako, a drugu onako, toga se i ja čuvam, jer ne želim da u život moje dece svake godine ili svakih šest meseci ulazi neki drugi čovek – naglasila je ona.

 

Emina Jahović, inače, spada u najbolje odevene žene Balkana i Turske, a neke od njenih novijih odevnih kombinacija pogledajte u galeriji.

 

1 / 10 Foto: yaemina/Instagram

 

 

 

makonda-tracker