otmeno, a ipak tako ušuškano

Letnjikovac kao iz snova, bazen, a tek kad zavirite unutra: Ovo je LUKSUZNI DOM Dragana Kojića Kebe na Bežanijskoj kosi

0

Tokom karijere zaradio je dovoljno novca da sebi i svojoj porodici može da priušti dom kao iz bajke 

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Popularni pevač Dragan Kojić Keba godinama je na muzičkoj sceni. Proslavio se velikim brojem hitova i tu njegovoj karijeri nije kraj. Uprkos tome što gazi 7. deceniju Keba u sebi i dalje ima mladalačku, pokretačku energiju. 

 

On prati trendove u muzici i često publiku iznenadi zanimljivim kompozicijama, koje uvek privuku veliku pažnju. Uprkos tome što je tokom duge karijere zaradio dosta novca Keba i dalje ima volju da radi i stvara.

 

Muzikom je počeo da se bavi kao veoma mlad i od tada je iza njega 16 albuma, a proslavio se pesmama „Ona to zna“, „Kad puca nek puca“, „Imao sam“, „Kukavica“, „Ti hodaš sa njom“.

 

 

Kao veoma uspešan muzičar dobro je zarađivao, a novac je ulagao pametno. On je sa svojom suprugom Oljom Kojić izgradio prelep dom na Bežanijskoj kosi, koji su uredili baš onako kako su želeli. 

 

U prostranom dvoruštu kuće nalazi se veliki bazen u kojem se porodica rashlađuje tokom toplih letnjih dana, kao i prelep letnjikovac koji je ušuškan u zelenilu i predstavlja idealno mesto za uživanje u toplim letnjim danima.

 

Kebina kuća se prostire na viš od 300 kvadrata, a unutrašnjost je uređena u starinskom stilu, sa primesama klasike i dozom elegancije. 

 

1 / 5 Foto: Instagram / dragankojickeba

 

Na osnovu fotografija koje je Keba svojevremeno postavljao na društvene mreže mogli smo da vidimo kako izgleda njegova dnevna soba u kojoj cela porodica provodi najviše vremena.

 

Cela kuća opremljena je skupocenim stilskim nameštajem i sve je u drvetu, pa odiše posebnom porodičnom toplinom. Dominantni su pastelni tonovi i boja drveta, a udobnost je nešto čemu je par Kojić definitivno dao prednost u odnosu na sve ostalo. 

 

 

 

makonda-tracker