moderno

Nekada je živela u TROŠNOJ kući, a sad u LUKSUZNOM stanu u Zemunu: Kako izgleda dom u kom Ana Mihajlovski živi sa decom?

0

Voditeljka se godinama borila za ovo svoje malo parče raja 

foto: Instagram / anamihajlovski
foto: Instagram / anamihajlovski

Poznata voditeljka Ana Mihajlovski voditeljsku karijeru počela je davno, a svi smo je upamtili po vedrom duhu i velikom osmehu koji gotovo da ne skida sa lica.

 

Ana je tokom proteklih desetak godina bila u dva braka iz koji ima troje dece. On je kao dete živela u staroj, trošnoj kući u blizini beogradskog hipodrama i svoju prošlost nikada nije krila.

 

Kada je dospela u centar pažnje javnosti, nakon učešća u jednom od prvih rijaliti programa u Srbiji, Ana Mihajlovski je to znala dobro da iskoristi. Svoje sposobnosti iskoristila je kako bi sebi otvorila put ka uspehu.

 

 

Ana je do sada dva puta stajala na ludi kamen.  Prvi suprug Ane Mihajlovski bio je Goran Stamenković, vlasnik producentske kuće "Emotion", sa kojim je dobila ćerku Ivu.

 

Njih dvoje su nakon razvoda ostali u dobrim odnosima, a sa ćerkom su čak išli i na zajednička putovanja.

 

Nakon razvoda od Stamenkovića Ana je ponovo stala na "ludi kamen", i to sa biznismenom Mirkom Grubinom. Sa njim je dobila dvoje dece, sina Petra i ćerku Zoju, a razveli su se 2017. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

U medijima su se mogle čuti spekulacije da je nakon razvoda od Mirka Ana od njega dobila luksuzan stan u kojem je nastavila da živi sa decom ona to demantovala.

 

- Stan u kojem živim sa decom sam kupila sama, na kredit koji sama i otplaćujem. Za to mogu da budem zahvalna jedino Mitrovićima, koji su mi obezbedili stalan posao i šansu da preko banke obezbedim taj stambeni kredit - rekla je svojevremeno voditeljka, pomenuvši vlasnike televizije "Pink", gde je tada bila zaposlena.

 

 

Na malobrojnim fotografijama koje je Ana podelila na Instagramu možemo videti da sada živi u prelepom stanu koji se, kako mediji navode, nalazi u Zemunu. Voditeljka je nedavno renovirala ceo stan i čini se da nije štedela ni dinara, jer ono što smo mogli da vidimo ostavlja bez daha. 

 

Domaći mediji su pre nekoliko meseci pisali i o tome da se u voditeljkinu nekretninu uselio se i njen bivši suprug, a sadašnji emotivni partner Mirko Grubin, što je, sumnja se i bio razlog da ona iznova počne sa renoviranjem životnog prostora koji je ranije uredila po sopstvenim afinitetima.

 

 

 

makonda-tracker