STRAŠNO

Nije smela da izađe na ulicu: Ana Mihajlovski progovorila o STRAHOVIMA i PAKLU koji je proživela

0

Ana Mihajlovski je jedna od naših najlepših voditeljki i često je aktivna na Instagramu gde deli fotografije i svoje stavove o određenim temama.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Ana Mihajlovski je otkrila u jednoj objavi koliko su je pogađali neprijatni komentari, a to je išlo toliko daleko da se plašila nekad da izađe na ulicu.


- Zamislite da vam iz čista mira priđe osoba i kaže "Gde si ti, nakazo, pošla tako gadna" ili zamislite sebe kako prilazite nekome tako. Ne ide? Naši realni životi su ispreplitani sa našim digitalnim životima. Mnogima od mreža zavise raspoloženje, dan, san, a neretko i kućni budžet. Znamo da to nije idealno, ali tako je kako je - ovo je deo onoga što je Ana napisala.

 

Voditeljka je istakla da je svesna svih svojih vrlina i mana i da se smatra jakom osobom, ali isto tako kaže da će se uvek sećati straha posle svake emisije.


- Sećam se teških životnih trenutaka, koje su javni komentari činili još težim. Sećam se i kako je to previše definisalo bar deceniju mog života - ružna je, glupa je, zubata je, ne zna da priča, ne zna da se ponaša, ne zna, ne zna, ne... ona ništa ne zna! Naročito su bili potresni oni pasivno agresivni komentari, naizgled dobroćudni, koji vređaju svaki delić vašeg bića. Bilo je to teško vreme i ne stidim se toga. Baš zato, zbog svih ljudi koje možete da povredite, molim vas da se zapitate koji vam je cilj pre ostavljanja komentara. Da li će to pomoći nekome? Da li je komentar konstruktivan ili samo pasivno agresivan, zajedljiv ili uvredljiv? Zapitajte se i šta ta agresija čini lično Vašoj licnosti. Odakle potreba da uputite ružnu reč nekome ko nema uticaj na vaš život? Postoji li nešto dobro što možete uraditi danas za sebe i druge? To pitanje nam uvek pomaže da rastemo, a i sužava prostor za gnev - navela je Ana u svom postu na Instagramu.


Voditeljku Anu Mihajlovski znamo skoro 20 godina i za sve to vreme ona spada u najvoljenije i najlepše žene naše javne scene. Uvek nasmejana, uvek na visini zadataka, opuštena i puna samopouzdanja i u programu uživo, Ana je žena puna iskustva i rođena za kameru.

 


 

makonda-tracker