iskreno

"Nekoliko noći nisam mogla da spavam od SRAMOTE": Ana Mihajlovski doživela neprijatnost koju nikad neće zaboraviti

0

Jedna od omiljenih domaćih voditeljki zažalila je zbog svoje brzopletosti

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Voditeljku Anu Mihajlovski znamo skoro 20 godina i za sve to vreme ona spada u najvoljenije i najlepše žene naše javne scene. Uvek nasmejana, uvek na visini zadataka, opuštena i puna samopouzdanja i u programu uživo, Ana je žena puna iskustva i rođena za kameru.


Međutim, nije uvek bilo lako kako je danas — kada je bila na početku karijere, Ana je doživela neprijatnu scenu koja ju je dugo proganjala.

 

Kako je jednom prilikom ispričala, sve je počelo tako što je bila brzopleta.


Bila sam klinka i tek sam počela da radim voditeljski posao, kada sam doživela najveći blam. Radila sam jedan od prvih intervjua, pa sam sagovornici rekla da su joj divne farmerke i pitala sam gde ih je kupila — ispričala je Ana jednom prilikom.


Kada mi je odgovorila o kom brendu je reč, veselo sam rekla: "Jaooo, znam gde je ta radnja!", a onda me je snimatelj bezobraznik pred njom pitao: "A izvini, gde je ta radnja?" — ispričala je voditeljka.

 

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić


Iako se nije dogodilo ništa tako strašno, njoj je dugo bilo neprijatno.


Pošto nisam znala, propala sam u zemlju od stida, nekoliko noći nisam mogla da spavam od sramote i sanjala sam tu situaciju. Danas mi je smešno, tada mi uopšte nije bilo — rekla je Ana.

 

 

makonda-tracker