šuška se

NIKAD NE BISTE POGODILI KAKO SU SE UPOZNALI: Srbija bruji o vezi Vuka Kostića i Ane Mihajlovski, a sada je isplivalo još detalja

4

Juče su domaći mediji preneli da su slavni glumac i lepa voditeljka navodno u ljubavnoj vezi, a već danas otkriveno je još detalja o njihovom odnosu.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Juče je u medijima odjeknula vest da su voditeljka Ana Mihajlovski i glumac Vuk Kostić navodno već dva meseca u vezi koju se trude da sačuvaju daleko od očiju javnosti.

 

Iako je glumac kratko izjavio "da neće ništa da potvrdi ni demantuje", to nije sprečilo druge da pričaju...

 

Par se navodno upoznao preko zajedničkog prijatelja - u lovu!

 

1 / 11 Foto: Sonja Spasić

 

— Ana je iz znatiželje krenula u lov i tamo je videla Vuka. Oni su celi dan provelii zajedno, a uveče su razmenili brojeve telefona. Pošto su varnice odmah sevnule, ubrzo su se dogovoriili i da se vide. Posle nekoliko susreta shvatili su da između njih ima jake hemije i započeli su vezu — rekao je neimenovani izvor listu Informer.

 

Isti izvor dodaje da su navodnu vezu neko vreme krili i od prijatelja i da su se "tek nedavno opustili i počeli da izlaze po restoranima i kafićima, jer su shvatili da to nije prolazna strast, već da su se zaljubiili jedno u drugo".

 

 

makonda-tracker