kakvo iznenađenje!

Jeste li je prepoznali? Ana Mihajlovski se okušala kao glumica u popularnoj seriji — i više nije plavokosa

0

Ana Mihajlovski, jedno od omiljenih TV lica u našoj zemlji, već neko vreme se ne bavi voditeljskim poslom, a sada je sve iznenadila pojavljivanjem u "Dinastiji"

foto: Instagram
foto: Instagram

Voditeljka Ana Mihajlovski (39) već nekoliko godina nije vezana za neki televizijski projekat, što joj je omogućilo da istraže druge svoje talente, a jedan od njih bi mogla da bude — gluma.


Ana je, naime, zaigrala u seriji "Dinastija", a kada se pojavila u epizodi koja je sinoć emitovala iznenadila je mnoge, kako svojim učešćem u ovom projektu, tako i činjenicom da se odrekla svog zaštitnog znaka, odnosno plave kose.


Voditeljka je pred kamere stala kao dugokosa brineta, a u prvoj sceni u kojoj smo je gledali u ulozi Klare Marić partner joj je bio slavni glumac Branimir Popović.

 

1 / 3 Foto: Youtube Printscreen


Jeste li gledali Anu? Šta mislite, kako se snašla kao glumica?
 

Poznata voditeljka se, inače, povukla iz javnosti proteklih godina, pa od učešća u takmičenju "Tvoje lice zvuči poznato" nismo imali priliku da je viđamo, osim u vrlo retkim prilikama na gradskim dešavanjima. Ona je u međuvremenu prodala svoj profil na društvenoj mreži Instagram, a kada ga je ponudila za prodaju istakla je da će kupac novac direktno uplatiti na račun mališana kome je dijagnostikovan rak bubrega i za kog su se u tom trenutku skupljala finansijska sredstva za lečenje.

 

 

makonda-tracker