srećna porodica

Sve do danas vešto ih je KRILA: Sloboda Mićalović KONAČNO podelila FOTOGRAFIJE sa ćerkama Milom i Verom

2

Glumica je objavila zanimljive trenutke sa svojim mezimicama iz crkvenog dvorišta, gde se vidi koliko su porasle.

foto: Radule Perisic/ATAImages
foto: Radule Perisic/ATAImages

Glumca Sloboda Mićalović uspeva da već duže vreme krije svoj privatan život od javnosti. Ona ne iznosi u medije previše detalje o svojim ćerkicama, te ih je jako teškko i videti u javnosti zajedno, kao i na društvenim mrežama, sve do danas. 

 

 

Ona je podelila fotografiju sa svojim mezimicama Milom i Verom sa jedne uskršnje liturgije kako prenose mediji. Mama je sa ćerkama sedele u travi i fotografisala se u crkvenom dvorištu. 

 

Bliznakinje su za ovaj dan izabrale da obuku crno-bele kombinacije, dok se Sloboda odlučila za žutu haljinu. 

1 / 3 Foto: Instagram Printscreen

 

Podsetimo i na nedavnu situaciju kada je Mićalovićeva snimila jedan ćošak iz svog doma kada su svi bili oduševljeni prizorom. Svi su mogli da vide umetnički prizor pošto je u jednom delu stajao crni klavir koji se na jedan vrlo interesantan način uklapao uz enterijer.

 

Glumica je pokazala mali deo svetlog tepiha koji imaju u svom domu, kao i biljku koja je stajala pored klavira, ali i zavesu koja je propuštala dosta svetlosti i tako unosila sunčeve zrake u njihov dom.

 

1 / 6 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Mnoge je interesovalo ko svira klavir koji se video na snimku, pa kako pišu mediji pretpostavlja se da na njemu muziciranju upravo ćerke Mila i Vera.

 

 

makonda-tracker