pogledajte samo

Sećanje na prošlo vreme i bolnu uspomenu: Kako su se družili Sloboda Mićalović, Nataša Ninković i Marinko Madžgalj?

0

Naši glumci sa sobom nose posebnu energiju i čine da ih na sceni zavolimo baš kao da se znamo celog života.

Nataša Ninković i Sloboda Mićalović
Nataša Ninković i Sloboda Mićalovićfoto: Instagram

Srbija se može pohvaliti velikim umetnicima, naše glumice i glumci važe za jedne od obrazovanijih, a svojim talentom i radom su pokazali i zašto su tako uspešni.

 

Iako je Holivud nekima vrhunac slave koju može postići jedan glumac, definitivno ta ogromna mašinerija nije mesto gde su talenat i prave vrednosti broj jedan na listi prioriteta.

 

Ako samo pogledate nekoliko godina unazad, videćete koliko velikih imena je među nama, a ako biste vremenski period proširili na decenije, spisak bi bio bezgraničan.

Na jednoj Instagram stranici posvećenoj Beogradu i ljudima koji su ga obeležili, našla se i fotografija posvećena našim poznatim glumcima, od kojih jedan, nažalost, više nije među nama.

 

Sloboda Mićalović, Nela Mihailović, Nataša Ninković i Marinko Madžgalj su zajedno radili na seriji Ranjeni orao, koja je u vremenu  kada se emitovala bila ubedljivo najpopularnija serija u Srbiji. Glumci su uslikani u jednoj kafani, a Marinko više nije među njima.

- Safet i mala bijela gospođa. Kad nekog želite da upoznate, odvedite ga u kafanu. Tamo ćete ga najbolje upoznati. A Marinka? Za njega ste imali osećaj kao da ga poznajete čitav život. Ovaj kafanski sto je mnogo važan - piše ispod objave koja svedoči o jednom prošlom vremenu i sigurno vraća brojne uspomene glumicama sa fotografije.

 

 

makonda-tracker