retko se viđa

Luksuz na koji niko nije ostao ravnodušan: Pogledajte kako izgleda VELELEPNA VILA u kojoj živi Jelena Janković

0

Naša poznata teniserka godinama je gradila sjajnu karijeru, a danas ima dom koji mnogi sanjaju 

foto: Instagram / jjelicious
foto: Instagram / jjelicious

Nekadašnja srpska teniserka Jelena Janković već dugi niz godina ne igra profesionalno tenis, ali je tokom godina koje je provela u belom sportu uspela da postigne ogromne uspehe i stekne veliku popularnost. 

 

Pre nekoliko godina Jelena je pronašla čoveka svog života Branka Baraća, sa kojim je u emotivnoj vezi, a kao potvrda njihove ljubavi stigala je 2021. i ćerkica, koja je upotpunila sve.

 

Jelena je javnosti dobro poznata, a Branko je potpuno van tog sveta. Uprkos tome što su godinama zajedno Jelena retko govorio o suprugu i svom privatnom životu. Ipak, često je znatiželjnost javnosti velika, pa se svi trude da koliko toliko zavire u njen život. 

 

 

Jedna od stvari koja zanima sve jeste i kako izgleda dom Jelene Janković. Ono što je poznato jeste da Jelena ima više nekretnina u Beogradu, ali ona u kojoj živi sa svojom porodicom je prava oaza mira.

 

S obzirom da Jelena ne želi da svoje privatne stvari deli sa javnošću mogli smo samo sa fotografija na društvenim mrežama vidimo kako izgleda unutrašnjost stana u kojem oni žive.

 

Ovako izgleda dom Jelene Janković
Ovako izgleda dom Jelene Jankovićfoto: Instagram / jjelicious

 

Kao što se sa fotografija može videti u njenom domu je optočen luksuznom i uređen je u modernom stilu. Enterijer je uređen do najsitnijih detalja i s velikom pažnjom. U njemu dominiraju bela i siva boja, a cela dnevna soba je uređena u minimalističkom stilu.

 

Ono što je mnogima zapalo za oko jeste i veliki kristalni luster, ali i skupocene stilske stolice optočene zlatnim detaljima definitivno ukazuju na to koliko je njen dom luksuzan i bogat. 

 

Jelena Janković živi u luksuzu koji mnogi sanjaju
Jelena Janković živi u luksuzu koji mnogi sanjaju foto: Instagram / jjelicious

 

Jeleni su potrebe ćerkice uvek ispred svega, pa se potrudila da dom uredi tako da bude prilagođen i njenoj princezi. Oni sada uživaju u ljubavi, sreći i raskoši dok posmatraju mezimicu kako raste iz dana u dan.

 

Kako su mediji pisali, upoznavanje Jelene i Branka i ceo početak njihove ljubavi, bilo je potpuno filmski.

 

Jelena Janković obožava da dekoriše porodični dom
Jelena Janković obožava da dekoriše porodični dom foto: Instagram / jjelicious

 

Nakon Adrija tur turnira u organizaciji Novaka Đokovića, srpska teniserka je bila pozitivna na korona virus, nakon čega je potražila lekarsku pomoć.

 

Tada je upoznala doktora Baraća, u organizaciji, a simpatije su se odmah dogodile i učinile svoje. Bivša teniserka se izlečila, ali i ostala u kontaktu sa doktorom koji joj je u tome pomogao, a danas imaju dete.

 

Nakon ukidanja vanrednog stanja, Jelenu i Branka su ljudi viđali u prestoničkim restoranima i tada je cela priča dospela do javnosti.

 

 

makonda-tracker