godinama uživaju zajedno

Sudbonosno DA su rekli u Parizu, retko je viđamo u javnosti: Ova lepotica je supruga Srđana Predojevića

1

Pravnica s kojom je voditelj u braku ne eksponira se mnogo u javnosti i par živi idiličnim porodičnim životom daleko od medija

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Novinar i voditelj Srđan Predojević godinama je uživao u ljubavi s pravnicom Mirjanom, a tek 2014. godine su stali na ludi kamen. Par se na večnu ljubav zavetovao u Francuskoj, i to u gradu romantike — Parizu, a Srđan se jednom prilikom osvrnuo na to što su njih dvoje kasnije rekli "da".


Spadam u one koji su se oženili malo kasnije. Onog momenta kad su ujaci, tetke, strine prestali da se sekiraju kad ću se skrasiti, ja sam odlučio — našalio se Srđan jednom u razgovoru za Story.

 


On je istakao da smatra da je mudrije venčati se kasnije.


Ali mislim da sam to učinio u pravim godinama i zaista preporučujem svim mladim ljudima da se venčaju malo kasnije. Tada postaju svesni sebe i drugih i imaju bolju moć procene kakav je ko — istakao je tada Predojević.

 

Srđan Predojević
foto: Marina Lopičić

Par, inače, ima dvoje dece: sina Stefana (9) i ćerku Sofiju (7), a iako se Mirjana ne eksponira previše, ona je redovna pratlilja svom suprugu na proslavama njihovih poznatih prijatelja, pa su paparaci više puta imali priliku da je fotografišu.

 


 

makonda-tracker