nije teško ako se potrudite

Jedna je skinula čak 45kg, a druga zna kako da MRŠAVI i SAČUVA MIŠIĆE: Dijete poznatih dama uz koje izgledaju savršeno

0

Dijete domaćih poznatih ličnosti su uvek jedna od najzanimljivijih tema i ono što zanima veliki deo javnosti.

Emina Jahović, Nataša Bekvalac, Mirka Vasiljević
Emina Jahović, Nataša Bekvalac, Mirka Vasiljevićfoto: Amir Hamzagic/ATAImages, Antonio Ahel/ATA Images

Dame sa naše javne scene se mogu pohvaliti zanosnim izgledom, vitkim figurama i savršenim strukom, a mnoge od njih moraju mnogo da paze kako bi tako izgledale.

 

Ako ne spadate u srećnice koje mogu da jedu bilo šta i da se ne ugoje, onda će vam definitivno dijete poznatih dama pomoći, s obzirom na to da su neke uspele da se prepolove tako što su se pridržavale određenog režima.

 

Emina Jahović, Nataša Bekvalac, Tijana Dapčević, Katarina GrujićMilica Todorović su samo neke od žena koje su svoj izgled dovele do savršenstva, ali isto tako i želele da podele svoju tajnu sa ostalima.

Emina Jahović

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Zgodna pevačica godinama se pridržava zdravih navika, a iz kuće je izbacila šećere, grickalice, ugljenje hidrate u globalu. U istom naletu odrekla se i alkohola, kao i kasne večere.

 

Umesto toga ona je nezdrave namirnice zamenila salatama, voćem, svežim i termički obrađenim povrćem, mesom, dok umesto sokova najčešće pije običnu vodu, vodu sa limunom, pomorandžom, đumbirom ili čajeve.

 

Nataša Bekvalac

 

Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalacfoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Ona ne krije da ume da varira sa kilažom i da joj je pridržavanje određenog plana ishrane neophodno kako bi se bolje osećala. U Natašinoj ishrani su dozvoljene sve vrste mesa (osim masne svinjetine, ali može čisto svinjsko), mlečni proizvodi sa što manje ugljenih hidrata (ne preterujte sa namirnicama kao što su feta sir, jogurt, kačkavalj), povrće (sve zeleno: kupus, zelena salata, krastavac, karfiol, brokoli, luk, paradajz, tikvice, spanać), jaja na sve načine, orašasti plodovi (po šaka dnevno), voda je jako bitna tokom celog dana (2.5 l dnevno). Pevačica ne sme da jede peciva, voće sme isključivo nedeljom, a izbacila je iz ishrane i krompir, pasulj, soju, boraniju, grašak, testeninu...

 

Ovom ishranom možete skinuti najmanje 10 kilograma, a u nekim slučajevima i više.

 

Katarina Grujić

Poznato je da Katarina nije pobornik izgladnjivanja, pa je nakon porođaja svoju liniju dovela do savršenstva isključivo ishranom. Izbacila je brašno, šećer i so.

 

Mirka Vasiljević

 

Mirka Vasiljević
Mirka Vasiljevićfoto: ATA Antonio Ahel

Glumica je nakon svake trudnoće uspela da vrati staru liniju, a jednom prilikom je otkrila i koja je njena tajna.

 

- Moj doručak nekada bude dobro kvalitetan - pa tu budu i jaja i neka šunka sa strane. Ali gledam da onda ne jedem hleb uz to. Ručak uglavnom bude meso sa nekim salatama ili riba, ja sam neko ko voli da proba svašta. Večera stvarno treba da bude apsolutno lagana - da kada pojedete večeru, maltene ne osetite da ste je pojeli. I najbolje bi bilo da večerate do sedam, osam sati uveče. Ili najbolje - idite da spavate pa ćete zavarati glad pa ujutru, kada se probudite, može jači doručak.

 

Tijana Dapčević

Pevačica je uspela da skine čak 45 kilograma specijalnom ishranom. Njen dan je uvek isti, počinje ga ovsenim pahuljicama i čia semenkama, za ručak voli ćuretinu, dok je za večeru rezervisana riba.

 

Milica Todorović

Milica je otkrila da je uz treninge i ishranu skinula 15 kilograma. Ona je smanjila količinu hrane koju unosi, dok je broj obroka povećala. Grickalice i nezdrava hrana su na spisku njenih zabranjenih namirnica.

 

 

makonda-tracker