I SADA IMA VITKU LINIJU

Pred porođaj je imala 115 kg, a onda je odlučila - KRAJ: Pevačica Tijana Dapčević otkrila kako se rešila viška od 45 kg!

1

Poznata pevačica je otkrila šta je to što joj je pomoglo da se reši velikog broja kilograma 

foto: Instagram
foto: Instagram

Jedna od naših najboljih pop pevačica, čuvena Tijana Dapčević godinama je kuburila s malim viškom kilograma. Onda je došla trudnoća i kilogrami su se samo nizali.

 

Kada je došlo vreme porođaja broj na vagi je bio trocifren. Zbog težine osećala je nervozu i tada je odlučila da je vreme da nešto promeni u svom životu.

 

 

Rešila je da stane na put višku kilograma.

 

- Bukvalno sam nosila još jednu osobu u sebi. Nisam imala vrat, a ruke su mi bile kao butine - svojevremeno je ispričala pevačica za domaće medije.

 

Tijana je ranije pričala da se u trudnoći ugojila 45 kilograma i da je pred porođaj imala čak 115 kilograma. Kasnije je bila na dijeti kojom je uspela da skine višak kilograma, zbog čega su joj pratioci sada u komentarima pisali „da je otišla u minus koliko je smršala“, ali i da izgleda nikad bolje.

 

- Rešila da uradim nešto po tom pitanju (prim.aut višak kilograma). Međutim, počela sam da mršavim tek kada sam shvatila da meni ne treba nikakva dijeta, nego da promenim način života - ispričala je ona svojevremeno.

 

 

Umesto da padne u depresiju Tijana je uzela stvar u svoje ruke. 

 

Sada dan započinje ovsenim pahuljicama sa čijom i crvenim voćem, za ručak obično jede ćuretinu s povrćem, a za večeru brancin ili oradu uz salatu.

 

- Imala sam krizu u početku, ali sam dala sve od sebe da izdržim. Svi treba da se hranimo bez šećera, brašna i mleka. Tako ćemo doći do željene kilaže, međutim, kao i ostale žene i ja se često opustim pa se ugojim - rekla je ona.

 

Tijana i posle dve godine održava sjajnu liniju, trudi se da se zdravo hrani i redovno se bavi fizičkom aktivnošću.

 

 

makonda-tracker