17 godina sklada

Pričao je da LEPŠI BRAK ne bi mogao da zamisli: Aleksandar Milić Mili oženjen je lepoticom bez premca

2

Već godinama, popularni kompozitor i producent Aleksandar Milić Mili uživa u braku s atraktivnom damom s kojom je dobio dvoje dece

foto: Nebojša Mandić
foto: Nebojša Mandić

Poznati kompozitor i producent Aleksandar Milić Mili godinama je u srećnom braku sa suprugom Ninom, a jednom prilikom ispričao je kako je došlo do njihovog prvog susreta.


Kako je ispričao pre nekoliko godina za Kurir, Mili je stanovao u vili na Dedinju, gde je napravio muzički studio i u koji je svraćalo mnogo ljudi.


Tad sam živeo u Užičkoj, u velikoj vili od 3.000 kvadrata, koja je bila rezidencija kineskog ambasadora. Tamo sam napravio studio i prostor za život, moja spavaća soba je imala 250 kvadrata, samo kamin je imao šest metara. Imao sam i svoj park, obezbeđenje, neki francuski novinari su se šokirali, pitali su ko ovako može da živi od muzike u Srbiji. Meni je tu vilu dao jedan drug na korišćenje, jer sam mu ja pomogao nešto finansijski. U to vreme se družio sa grupom devojaka, njih 10-12 koje su svraćale da slušaju muziku, gledaju filmove, igraju igrice — ispričao je tada Mili.

 

Devojke s kojima se kompozitor tada družio često su pominjale svoju drugaricu Ninu, koja je u tom trenutku studirala u Italiji. U međuvremenu, Mili je prešao u maleni studio na Dorćolu, a Nina je od prijateljica čula sasvim drugačiju priču o njemu.

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

 

Tako su oni njoj pričali o meni kao o caru koji živi u vili na Dedinju, a ja u trenutku kad ću je upoznati boravim u raspalom studiju — prisetio se producent.


Međutim, kada je Nina jednom došla u studio s njihovom zajedničkom drugaricom, već prvi susret je pokazao da je to — to, odnosno da je pronašao ženu svog života.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)


Od momenta kada sam je video, znao sam da će mi biti žena jednog dana. Ona se već sutradan vraćala za Italiju na studije. Ovim drugaricama sam odmah rekao: "Dan kada Nina sleti, ja moram da znam." Šest meseci kasnije, ona se vraća za Novu godinu i doček 2004. provodimo zajedno — ispričao je Mili. — Rekao sam joj da sutra idemo na večeru i nakon toga smo otišli u jedan kafić gde sam voleo da idem. Tamo sam je pitao da li ima dečka, rekla je da ima. Odmah sam joj rekao: "Vidi, plan je ovakav: sutra ujutro ti njega nazovi i reci mu da od vas nema ništa, da nije to - to. Mi se čujemo oko podne, ja dolazim po tebe i ti i ja se više ne razdvajamo.


Kompozitor je istakao da je njegovoj supruzi to bilo smešno jer su se videli tek drugi put u životu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)


Od tada do sada imamo najsavršeniji mogući brak, da sam ga crtao ne bi bio takav. Lepšu i pametniju osobu od nje nisam mogao da sretnem. Ona se opet vratila u Italiju na šest meseci, a ja sam živeo u Monaku tri meseca godišnje, gde smo otišli zajedno autom, čim se vratila iz Italije. Tamo smo se i verili, a nakon godinu dana smo napravili i veliku svadbu. Ćerka Mia je došla na svet 2006. godine, a nakon godinu i po dana i sin Markus, koji su od tada centar našeg univerzum — ispričao je Mili.

 

 

makonda-tracker