sjajno funkcionišu

Pričalo se da je vara, ali ih to nije uništilo: Evo kako izgleda muž Tijane Dapčević kojeg ludo voli duže od 20 godina

2

Popularna pevačica je prepoznatljiva po veoma izraženom smislu za humor

foto: Instagram
foto: Instagram

Tijana Dapčević je na muzičkoj sceni već dugi niz godina. Ona je neko ko je uvek nasmejan, uvek spreman na čašicu razgovora i šalu.

 

Iako kao i svi drugi ljudi i ona ponekad ima probleme, to se na njoj ne vidi. Energiju za sve životne borbe i koračanje samo unapred ona crpi iz svoje porodice.

 

 

Tijana je već duže od 20 godina u braku sa Milanom Dapčevićem, a iz te ljubavi rodio se i sin Vuk. Njih dvoje su se upoznali su se na košarkaškoj utakmici u Somboru, a nakon četiri dana zabavljanja počeli su da žive zajedno.

 

Godine 2001, 28. aprila, su se venčali. I dok je Milan neko ko u širokom luku izbegava pojavljavanje u javnosti, Tijana uživa u medijskoj pažnji.

 

 

Ona često na društvenim mrežama deli fotografije iz privatnog života, pa smo na osnovu njih mogli da vidimo da je sin isti majka. 

 

I dok smo dečaka imali prilike više puta da vidimo, Milan je ostao prava enigma za sve. Ipak, postojali su neki trenuci kada nam je Tijana dozvolila da vidimo i njega. 

 

 

Mediji su preneli da je njihov brak više puta bio u krizi, Tijana je jednom prilikom otkrila da i uprkos svim izazovima njihov brak opstaje.

 

- Pisalo se da me je Milan varao, ali nisam demantovala jer nas tako nešto ne zanima. Niti je on mene varao, niti sam ja njega! Sve ove godine nisam pogledala drugog muškarca, jer u mom mužu imam sve! To je bila i ostala ljubav na prvi pogled. Možda sam ga prevarila sa Džonijem Depom, Metjuom Mekonahijem, Bredlijem Kuperom, ali u mislima - u svom maniru je istakla Tijana.

 

Njihova ljubav je jaka i ona se nada da će tako ostati do kraja. 

 

 

 

makonda-tracker