otkrile tajnu

Uz pomoć njih zajedno su smršale 120 kg: Bojana Stamenov, Tijana Dapčević i Nataša Bekvalac su držale OVE DIJETE

4

Poznate ličnosti su uvek pod budnim okom javnosti, a kada se nabaci neki kilogram viška, znaju da padnu i kritike 

foto: Instagram
foto: Instagram

Upravo zbog toga poznate žene često pokušavaju na različite načine da se reše viška kilograma. Neke drže dijete, druge mnogo vežbaju, treće idu pod nož.

 

Jedno od najvećih iznenađenja za srspku javnost bila je pevačica Bojana Stamenov, koja je uspela da skine impozantnih 70 kilograma.

 

 

Evo kakvu dijetu je ona praktikovala.

 

Bojana Stamenov je uspela da skine ogroman broj kilograma. Upornošću, odricanjem i dijetom uspela je da postane potpuno drugačija osoba.

 

- Neredovni obroci i vrsta hrane koju sam jela su bili najveći problemi. Razmišljala sam ko će da nosi svu tu hranu, činijice itd, ali se ispostavilo da kad se hoće, sve se može -  rekla je pevačica u jednoj emisiji.

 

Ozbiljna zdravstvena komplikacija joj je promenila život iz korena. Bojana je za prva četiri meseca smršala neverovatnih 30 kilograma.

 

 

- Plan ishrane je bio sličan nutricionističkom režimu. Imala sam tri obroka dnevno, smela sam voće i obrok svaki mi je bio zasitan. Nikad nisam bila gladna. Pa za doručak sam jela tri pržena jaja, paradajz, krastavac, salatu i voćku, ali samo u početku dok sam bila na svedenijoj ishrani - rekla je jednom prilikom.

 

- Za ručak pojedem 250 grama pečenog pilećeg mesa i salata i isto voćka. Za večeru mogu da pojedem ovsene pahuljice sa kiselim mlekom ili integralni rižoto sa pečurkama ili salatu neku ili ribu - otkrila je pevačica tajnu svog jelovnika.

 

 

Tijana Dapčević je godinama imala problem sa kilažom. Ona je dosta varirala, mršavila, pa dobijala na kilaži i tako u krug. 

 

Specijalnom ishranom skinula je čak 45 kilograma. Sada dan započinje ovsenim pahuljicama sa čijom i crvenim voćem, za ručak obično jede ćuretinu s povrćem, a za večeru brancin ili oradu uz salatu.

 

 

- Imala sam krizu u početku, ali sam dala sve od sebe da izdržim. Svi treba da se hranimo bez šećera, brašna i mleka. Tako ćemo doći do željene kilaže, međutim, kao i ostale žene i ja se često opustim pa se ugojim - rekla je Tijana.

 

Nataša Bekvalac se redovno bavi sportom, ali da bi održala savršen izgled pridržava se posebne ishrane.

 

Eov kako uspeva da održi idealnu liniju.

 

 

Dozvoljeno je: sve vrste mesa (osim masne svinjetine, ali može čisto svinjsko), mlečni proizvodi sa što manje ugljenih hidrata (ne preterujte sa namirnicama kao što su feta sir, jogurt, kačkavalj), povrće (sve zeleno: kupus, zelena salata, krastavac, karfiol, brokoli, luk, paradajz, tikvice, spanać), jaja na sve načine, orašasti plodovi (po šaka dnevno), voda je jako bitna tokom celog dana (2.5 l dnevno).

 

Ne konzumira: bilo kakvo pecivo, voće nikako osim nedeljom, krompir, soja, pasulj, boranija, testenina, grašak, pirinač, grickalice, slatkiši, sokovi.

 

 

Prvu listu koristite prvih šest dana, a sedmi dan unosite za doručak i ručak testeninu, krompir i pirinač, sve sem slatkog. U slučaju da zaželite neki desert, posegnite za kašikom meda ili integralnim keksom. Posle sedmog dana, krenite ispočetka sa ishranom bez ugljenih hidrata.

 

Za mesec dana možete izgubiti minimum 10 kilograma, u nekim slučajevima i više. Ova dijeta napada masti na najbolji način, a pritom čuva mišićnu masu.

 

 

 

 

 

makonda-tracker