pravi umetnički dom

Ko je verenik Mione Marković? Zavirite u ljubavno gnezdo mlade glumice i njenog izabranika u samom srcu Beograda

1

Naša mlada glumica nedavno je podelila vest o tome da je svom izabraniku Davidu Aliću rekla sudbonosno "da"
 

foto: Instagram / Miona Marković
foto: Instagram / Miona Marković

Reklo bi se da ova 2023. godina nije mogla lepše da počne za Mionu Marković i njene bliske prijatelje i porodicu.

 

Mlada perspektivna glumica nizala je uspehe u protekloj godini, a čini se da će ova pred njom biti najlepša do sada.

 

Naime, Miona je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelila najlepše vesti - njen dosadašnji momak David Alić ju je pitao da se uda za njega.

 

 

I ona je rekla "DA". Mladi par je otišao na putovanje u Italiju gde su proveli nekoliko dana. Tamo je Miona proslavila svoj 27. rođendan, a samo nekoliko dana nakon toga usledilo je pitanje koje najavljuje svadbeno veselje.

 

Miona je već izvesno vreme u vezi sa mladim poznatim rediteljem Davidom Alićem. David je javnosti poznat kao reditelj, ali se bavi i pisanjem. Rođen je u Pirotu 1993. godine. Završio je Akademiju umetnosti u Novom Sadu.

 

 

On je osvojio srce lepe glumice još pre dve godine kada su zajedno radili na pripremama za predstavu "Ivanovo samoubistvo" u pozorištu Semberija.

Njih dvoje su početkom 2022. godine odlučili da otpočnu zajednički život, a zajednički stan su uredili baš po svojoj meri.

 

Njihovo malo ljubavno gnezdu je ušuškano, svuda su umetnine, knjige. U stanu preovladavaju prijatne pastelne boje i topla atmosfera. 

 

1 / 7 Foto: Instagram / Miona Marković

 

Kuhinja je bele boje, modernog dizajna, skrojena baš po meri mlade domaćice. Ipak, par najviše vremena provodi uživajući na udobnoj garnituri ispred televizora ispijajući kafu i razmenjujući nežnosti.

 

U stanu sa njima boravi i kućni ljubimac, Mionin mačak, koga glumica naprosto obožava.

 

 

makonda-tracker